Kuzey Londra derbisinde Arsenal güldü.. Topçular, Tottenham Hotspur'u 3 golle mağlup etti

Premier League'in en büyük rekabetlerinden biri olan Arsenal-Tottenham Hotspur maçı günlerdir merakla bekleniyordu. Yükselişe geçmek isteyen Arsenal, ezeli rakibi karşısında gerçek bir test maçına çıktı ve 3 puanı 3 golle aldı. Düşüşteki Tottenham ise Emirates'te üst üste 3 mağlubiyetini yaşadı.

Premier League'in 6. haftası Londra derbisine sahne oldu. Arsenal, ezeli rakibi Tottenham Hotspur'la Emirates Stadı'nda kozlarını paylaştı. Mikel Arteta'nın takımı ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 galip gelmeyi başardı.

Bu sezon transfere 165 milyon euro para harcayan Arsenal sezona 3'te 0'la başlarken hiç gol atamamıştı. Milli ara sonra sonrası toparlanan ve Norwich City ile Burnley'i tek golle deviren Mikel Arteta'nın takımı asıl sınavı bu maçta verecek. Kırmızı-Beyazlılar'da sakat ya da cezalı isim bulunmuyordu.

Tottenham Hotspur ise sezona yeni teknik direktörü Nuno Espirito Santo yönetiminde 3'te 3'le başladıktan sonra düşüşe geçti. Londra'nın Lacivert-Beyazlı devi son iki lig maçında Crystal Palace ile Chelsea karşısına 3-0'lık 2 ağır yenilgi yaşadı. Sonuncusu ise Emirates'te Arsenal'den geldi.

Kuzey Londra derbisinde Arsenal güldü.. Topçular, Tottenham Hotspur'u 3 golle mağlup etti

 

Kuzey Londra derbisinde Arsenal güldü.. Topçular, Tottenham Hotspur'u 3 golle mağlup etti ile ilgili etiketler Arsenal tottenham hotspur premier league Pierre-Emerick Aubameyang Mikel Arteta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.