Arsenal taraftarı hüsranda! Transferdeki sessizliğe böyle tepki gösterdiler

Avrupa'da ara transferde hareketli olması beklenen Arsenal'den özellikle son gün büyük bir hamle gelmedi. Londra ekibinde özellikle Aubameyang'ın gidişi sonrası forvet transferi yapılmaması taraftarların tepkisini çekti. Arsenal taraftarları sosyal medyada yaptığı esprili paylaşımlarla yönetime tepki gösterdi.

Avrupa'da transferin son gününde birçok takım kadrosunu güçlendirmek için büyük bir yarış sergilerken Arsenal'in durumu dikkat çekti. Kadro dışı kalan golcü Aubameyang'ın Barcelona'ya bedelsiz gidişi sonrası kadroya bir forvet takviyesi yapılmaması en çok dikkat çeken unsurlardan biri oldu. Öte yandan Gabonlu golcünün gidişi sonrası Barcelona'dan Dembele'nin geleceği beklentileri de boşa çıktı.

Londra ekibi, listesinin üst sıralarında bulunan Sırp golcü Vlahovic'in Juventus'a 75 milyon bonservisle gitmesine seyirci kaldı. Arsenal, uzun zaman sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesinin içinde bulunurken, transferdeki başarısızlığın yarışa nasıl bir etki edeceği merakla bekleniyor.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADA ESPİRİLİ PAYLAŞIMLAR YAPTI

Arsenal'in ara transferde sessiz kalmasına taraftarlar sert tepki gösterirken esprili paylaşımlar yaptı. Taraftarlar, yönetimin yetersiz hamlelerine tepkilerini esprili bir şekilde dile getirdi. Arsenal taraftarlarının sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlar şöyle:

Arsenal taraftarı hüsranda! Transferdeki sessizliğe böyle tepki gösterdiler

Arsenal taraftarı hüsranda! Transferdeki sessizliğe böyle tepki gösterdiler - Resim : 2

Arsenal taraftarı hüsranda! Transferdeki sessizliğe böyle tepki gösterdiler - Resim : 3

Arsenal taraftarı hüsranda! Transferdeki sessizliğe böyle tepki gösterdiler - Resim : 4

Arsenal taraftarı hüsranda! Transferdeki sessizliğe böyle tepki gösterdiler - Resim : 5

 

 

Arsenal taraftarı hüsranda! Transferdeki sessizliğe böyle tepki gösterdiler ile ilgili etiketler Arsenal Transfer Sosyal Medya taraftar tepki ara transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.