Koronavirüs tehdidi dev maç erteletti

İngiltere Premier Lig erteleme maçında Manchester City ile Arsenal arasında bu akşam oynanması planlanan mücadele, koronavirüs nedeniyle ertelendi. Söz konusu erteleme kararının dün koronavirüs testi pozitif çıkan Olympiakos Başkanı ile teması bulunan Arsenal oyuncularının kontrol altına alınması nedeniyle alındığı belirtildi.

Premier Lig erteleme maçında Manchester City ile Arsenal bu akşam saat 22:30'da karşılaşacaktı. Fakat UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile geçtiğimiz günlerde maça çıkan Arsenal oyuncularının kontrol altına alınması nedeniyle mücadele ertelendi.

KORONALI BAŞKANLA EL SIKIŞTILAR

Sebep olarak ise Arsenal - Olympiakos maçının olduğu gün Yunan ekibinin Başkanı Evangelos Marinakis ile el sıkışan futbolcular ve teknik ekiplerinden 4 kişi olduğu belirtildi.

Resmi internet sitesinden açıklama yapan Arsenal kulübü, karşılaşmanın ertelenmesi kararının İngiliz hükumeti tarafından alınacak önlemler çerçevesinde yapılması gerekenler olarak belirterek, Marinakis ile el sıkışan ve birlikte yakın oturan 'birkaç' futbolcu olduğunu, önlemlere bu kişilerin de dahil edildiği belirtildi.

KARANTİNADA KALACAKLAR

Marinakis ile son temas ettikleri günün üzerinden 13 gün geçmesine rağmen Marinakis ile temas eden birkaç futbolcu ve kulüp personelinin 14 gün boyunca evlerinde kalarak durumlarının izleneceği kaydedildi.

AYNI BİLETLER GEÇERLİ OLACAK

Öte yandan açıklamada maç için Manchester'dan gelen futbolseverlerin yaşadıkları zorluklar konusunda üzgün olduklarını, maçın ertelendiği tarihte aynı biletlerin geçerli olacağı ifade edildi.

İki takımın 11 Mart 2020 TSİ 22:30'da karşı karşıya gelmesi planlanan Premier Lig maçının tarihinin daha sonra açıklanması bekleniyor.

Koronavirüs tehdidi dev maç erteletti

Koronavirüs tehdidi dev maç erteletti ile ilgili etiketler Manchester City Arsenal Koronavirüs Korona olympiacos
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.