Arsenal hedefine Gabriel Jesus'u aldı: 42,5 milyon sterlini gözden çıkardı

Premier Lig ekiplerinden Arsenal transferde hedefine Gabriel Jesus'u aldı. Londra ekibi, takımdan ayrılmak isteyen Brezilyalı golcü için 42,5 milyon sterlinlik teklif yaptı. Ancak Manchester City, bu teklifi yetersiz bularak reddetti.

Premier Lig'de ilk 4 sırada yer alamayarak Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan Arsenal transferde yıldız isimleri kadroya katmak için harekete geçti. Londra ekibinin, bir süredir hedefinde yer alan Gabriel Jesus için harekete geçtiği ancak istediği sonucu alamadığı öğrenildi.

Goal.com'da yer alan habere göre Arsenal, Jesus'u transfer etmek için Manchester City'ye 42.5 milyon sterlin teklif etti. Ancak son şampiyon, bu teklifi kabul etmedi. Brezilyalı forvetin takımdan ayrılmasına sıcak bakan maviler, en az 51 milyon sterlin bonservis istiyor.

GABRİEL JESUS DA SOĞUK BAKIYOR

Arsenal'in transfer harekatında Manchester City'nin yanı sıra Gabriel Jesus'tan da olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Brezilyalı golcü, önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayacak Londra ekibinde forma giymeye soğuk bakıyor. Golcü oyuncuyla Başta Real Madrid olmak üzere İspanyol devlerinin ilgisinin bulunduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Gabriel Jesus'u transfer etmesi durumunda golcü oyuncuyu Benzama'nın rolüne benzer bir rolde oynatması bekleniyor. Ancelotti'nin ayrıca Jesus'u ön 3'lünün sağ ya da sol çizisinde de oynatabileceği gelen haberler arasında yer alıyor.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTEDİĞİNİ BİLDİRDİ

Manchester City ile sözleşmesi gelecek sezon sona erecek Gabriel Jesus takımda daha fazla bulunmak istemediğini yönetime iletti. Teknik Direktör Guardiola ise Jesus'un ayrılık talebine sıcak bakıyor. Brezilyalı oyuncu, Phil Foden ve Jack Grealish'in ardında fazla forma şansı bulamadı. Geçtiğimiz sezon 41 maça çıkan Jesus sadece 28 maçta 90 dakika forma giyebildi. Brezilyalı oyuncu forma giydiği maçlarda 13 gol ve 12 asistle takımına katkı verdi.

Arsenal hedefine Gabriel Jesus'u aldı: 42,5 milyon sterlini gözden çıkardı ile ilgili etiketler Arsenal Manchester City Transfer gabriel jesus teklif
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.