Arsenal, Fulham karşısında 1 puanı 90+7'de kurtardı

Premier League'de kümede kalma savaşı veren Fulham, yine son dakika golüyle yıkıldı. Deplasmanda Arsenal'i 0-1 yenmek üzereyken 90+7'de kornerden yediği golle 1 puana razı olan Scott Parker'ın takımı büyük hüsran yaşadı. Arsenal'in ise ilk 6 umutları sürüyor. Bu sezon Londra derbisi kazanamayan tek takım Fulham...

Premier League'in 32. haftasında Arsenal ile Fulham 1-1 berabere kaldı. Kümede kalma savaşı veren Fulham, zorlu deplasmanda 0-1 galip gelmek üzereyken 90+7'de yediği golle büyük hüsran yaşadı.

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Çek ekibi Slavia Prag'ı deplasmanda 4 golle mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Arsenal'de hedef "Kupa 2"yi kaldırıp doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi vizesi alabilmek. 

Mikel Arteta yönetiminde hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Kuzey Londra'nın köklü kulübü, 31 maçta topladığı 45 puanla haftaya 9. sırada girmişti. Taraftarlarının hiç alışık olmadığı bir konumda bulunan "Topçular" geçen hafta düşmesi kesinleşen Sheffield United'ı deplasmanda 3-0 mağlup etmişti. Arsenal, evinde oynadığı son maçta ise Liverpool'a 3-0 yenilmişti. Adeta tek kale oynadığı maçta beraberlik golünü son anlarda Nketiah'la bulan Mikel Arteta'nın takımı puanını 46 yaptı.

Fulham ise sezon başından beri kümede kalma savaşı veriyor ve alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. Takımdaki kiralık oyuncu sayısının fazlalığıyla dikkat çeken Güney Londra ekibi, Championship'e geri dönmek istemiyor.

Güney Londra ekibinin golünü atan isim Nijerya asıllı İngiliz santrfor Josh Maja oldu. Fulham altyapılı 22 yaşındaki Maja, 2019'da satıldığı Bordeaux'tan devre arasında kiralanmıştı.

Arsenal maçında 59'da penaltıdan attığı golle galip gelen Scott Parker'ın takımı 33 maçta 27 puana ulaştı. Parker yönetimindeki Siyah-Beyazlılar geçen hafta evinde Wolves'a son dakika golüyle mağlup olmuş ve işleri daha da zora sokmuştu.

Arsenal, Fulham karşısında 1 puanı 90+7'de kurtardı ile ilgili etiketler Arsenal Fulham premier league Josh Maja Scott Parker
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.