Arsenal Fenerbahçe'nin teklifini reddetti!

İngiliz basının ortaya çıkardığı habere göre Fenerbahçe transfer döneminin son günü sessiz sedasız yürüttüğü bir transfer girişiminden sonuç alamadı.

Daily Mirror'ın iddiasına göre Fenerbahçe, transferin son gününde Arsenalli yetkililere Jack Wilshere için olan teklifini iletti. Arsenal, Fenerbahçe cephesinden gelen 11 milyon Euro'luk bu teklifi kabul etmedi. Bu cevabın ardından 'satın alma' teklifini 'kiralama' şekline çeviren Fenerbahçe'nin bu teklifi de Arsenal tarafından kabul görmedi. Fenerbahçe'nin bu transferden vazgeçmediği ve Wilshere'ı transfer etmek için devre arasında bir girişim daha yapacağı haberin detaylarında yer alan en önemli bilgi oldu.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Bournemouth'ta forma giyen Wilshere, 29 maçta 2 asist yaptı.

dfsdalfasdfasdf

Arsenal Fenerbahçe'nin teklifini reddetti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arsenal Transfer teklif reddetti ingiliz basını doğruladı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.