Arnavutluk ve AB görüşmesinde Türk Hava Yolları sürprizi

AB Komisyonu üyesi ile Arnavutluk Başbakanı tarafından düzenlenen basın toplantısı sırasında ilginç bir an yaşandı. İkilinin kürsüde olduğu sırada arkadan Türk Hava Yolları uçağı geçti. O saniyeler kameralar tarafından kaydedilirken, Bilal Ekşi'den esprili bir yorum geldi.

AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın basın toplantısı sırasında arkadan Türk Hava Yolları'nın uçağı geçti.

THY uçağının ikilinin ardında belirmesi kameralara böyle yansırken, konuyla ilgili THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den açıklama geldi.

Twitter hesabından o anların görüntüsünü yayınlayan Bilal Ekşi, "Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak dost ve kardeş Arnavutluk Başbakanının basın toplantısına "tanrı misafiri" olduk. İnanın reklam amacımız yoktu." mesajını paylaştı.

 

 

Diğer yandan olay sosyal medyada gündem olurken, TRT Haber'de Satırbaşı programını hazırlayıp sunan gazeteci Ahmet Görmez'in yorumu da dikkat çekti.

Görmez, o anlar için, "AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’nın basın toplantısı sırasında arkada beliren Türk Hava Yollar uçağı adeta “Avrupa Birliği ve Balkanlar konuşuyorsanız benden de selamlar” mesajı vermiş." oldu.

 

Arnavutluk ve AB görüşmesinde Türk Hava Yolları sürprizi ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları Bilal Ekşi Oliver Varhelyi edi rama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.