Arnavutköy'de çıkan yangın etraftaki fabrikalara da sıçradı! İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Arnavutöy'de bulunan fabrikada yangın çıktı. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin söndürme çalışmaları sürüyor.

Arnavutköy Haraççı Mahallesi Madalya Sokak'ta bulunan, aydınlatma malzemesi üretilen bir fabrikada saat 07.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın 3 fabrikaya daha sıçradı. İhbar üzerine Çatalca, Başakşehir, Beylikdüzü, Esenyurt'tan itfaiye ekipleri olay yerine geldi.

Arnavutköy'de çıkan yangın etraftaki fabrikalara da sıçradı! İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Vatandaşlar da yangını söndürme çalışmalarına yardım etti. Vatandaşlar damacana ve hortum ile yangına müdahale etti. Olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Arnavutköy'de çıkan yangın etraftaki fabrikalara da sıçradı! İşte olay yerinden ilk görüntüler... - Resim : 2

Birkaç sokak kapatılırken, yandaki işletmelerdeki çalışmalar da durduruldu. Öte yandan, itfaiye ekiplerinin alevlere teslim olan fabrikayı söndürme çalışması havadan görüntülendi. Ekiplerin yangını söndürme çalışması sürüyor.

Arnavutköy'de çıkan yangın etraftaki fabrikalara da sıçradı! İşte olay yerinden ilk görüntüler... - Resim : 3

Arnavutköy'de çıkan yangın etraftaki fabrikalara da sıçradı! İşte olay yerinden ilk görüntüler... ile ilgili etiketler Arnavutköy Fabrika
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.