Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2021! Armutlu nerede, nasıl gidilir?

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2021 Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarca yakından takip ediliyor. Kaplıcası, denizi ve doğası ile Yalova’nın en önemli tatil merkezlerinden biri olan Armutlu nerede, nasıl gidilir sorularını sizler için inceledik.

Yalova iline bağlı olan Armutlu, Marmara Bölgesi’nde yer almaktadır. İstanbul’a oldukça yakın bir mesafede bulunan Armutlu bu sebeple tatilciler tarafından tercihen ilk sırada bulunmaktadır. Armutlu’ya ulaşım Mudanya üzerinden kara ve deniz yolu ile sağlanmaktadır.

Armutlu tatil köyü, Yalova'nın Armutlu ilçesi Bozburun mevkiinde yer almaktadır. Tatil köyü, ormanlarla kaplı deniz kıyısında 360,000 m2'lik bir arazi üzerinde Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı termal tatil köylerinden bir tanesidir.

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2021! Armutlu nerede, nasıl gidilir?

Deniz manzaralı 17 blok ve 2.136 eşya tefrişli apart daire olarak inşa edilen Armutlu tatil köyünde dairelerin tamamında kaplıca suyu bulunmaktadır. 37.542 adet devremülk kapasitesine sahip olan tatil köyü, 2004 senesinden bu yana hizmet vermektedir.

Armutlu tatil köyü içerisinde 6 adet yüzme havuzu (açılıp kapanabilen dört adet yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, iki adet açık yüzme havuzu) su kaydırakları, plajlar, gokart, jet-sky, banana sörf, bowling salonu,futbol sahaları, basketbol ve voleybol sahaları,aile havuzu, kaplıca havuzu, fin hamamı, masaj, sauna, fitness center, 4x4 Atv ve Lunapark bulunmaktadır.

Tesiste tüm bunların yanında alışveriş merkezi, market, kafeteryalar, restorantlar, fastfood ve sağlık kabini de yer almaktadır.

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2021! Armutlu nerede, nasıl gidilir? - Resim : 2

Armutlu tatil köyünün kendi deniz otobüsü iskelesi vardır. Her gün İstanbul, Yenikapı, Kadıköy ve Eminönü'nden kalkan tarifeli deniz otobüsleri ile Armutlu'ya ulaşabilirsiniz. Tatil köyünün her dairesinde şifalı kaplıca suyunun kullanılabildiği, termal turizm için de cazibe merkezi konumundadır. Tatil Köyünde yaz kış, günlük, yaklaşık 11.000 kişi konaklayabilmektedir.

Armutlu Tatil Köyü Fiyat Listesi 2021

98 m2 daire: 4-6 gece: 550 TL / 7 gece ve üzeri: 525 TL
85 m2 daire: 4-6 gece: 520 TL / 7 gece ve üzeri: 495 TL
70 m2 daire: 4-6 gece: 510 TL / 7 gece ve üzeri: 485 TL
50 m2 daire: 4-6 gece: 425 TL / 7 gece ve üzeri: 400 TL

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2021! Armutlu nerede, nasıl gidilir? - Resim : 3

Armutlu Tatil Köyü'ne Nasıl Gidilir?

Deniz Otobüsü ile,

İstanbul Kadıköy ve Yenikapı'dan, Armutlu'ya İDO, Bursa Güzelyalı’dan İDO, İstanbul Eminönü (Sirkeci) BUDO ve Bursa Mudanya’dan BUDO deniz otobüsleri ile tatil köyüne ulaşabilirsiniz.

Özel Otomobiliniz İle,

İstanbul - Yalova arasını hızlı feribot ile sadece 45 dakikada alabilirsiniz. Yalova'dan Armutlu'ya, dilerseniz, Bursa yolu üzerinden, dilerseniz Çınarcık yolu (sahil yolu) üzerinden ulaşabilirsiniz. Armutlu Tatil Köyü Yalova'ya 55 km, Gemlik'e 42 km mesafededir.

Toplu Taşıma Araçları İle,

İstanbul istikametinden gelen misafirlerimiz için İDO nun hızlı deniz otobüsleri ile ( İstanbul-Yalova) Yalova'ya gelebilirsiniz. İDO terminalinin hemen yanından, Yalova - Armutlu minibüsleri ile, Bursa İstikametinden gelen misafirlerimiz için Bursa terminalinden hareket eden Bursa - Armutlu minibüsleri ile Tatil köyümüzün girişine kadar gelebilirsiniz

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2021! Armutlu nerede, nasıl gidilir? ile ilgili etiketler Yalova Armutlu Armutlu Tatil Köyü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.