Arman Bıçakçı kimdir? Kaç yaşındadır?

Geçtiğimiz gün sade bir tören ile Arman Bıçakçı'yla evlenen Songül Öden'in yeni eşi Arman Bıçakçı'nın hayatı araştırılıyor. Arman Bıçakçı kimdir? Kaç yaşındadır? İş adamı olan Arman Bıçakçı'nın hayatını sizler için araştırdık.

Dün sade bir nikah töreniyle evlenen Söngül Öden'in yeni eşi Arman Bıçakçı merak konusu oldu. 4 yıldır birlikte olan çifte bu mutlu gününde yakın arkadaşları eşlik etti. Arman Bıçakçı kimdir? Kaç yaşındadır? Bu merak edilen soruları sizler için araştırdık.

ARMAN BIÇAKÇI KİMDİR?

Arman Bıçakçı, mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı'nın yeğenidir. (Bazı kaynaklarda ismi Erman Bıçakçı olarak da geçiyor.)Arman Bıçakçı Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2003 yılı mezunudur. 2005 yılından beri Sevan Bıçakçı Mücevher'de yönetici olarak çalışmaktadır.İngilizce bilen Erman Bıçakçı Songül Öden'le iki yıl önce bir tiyatro oyununda tanışmış.

Magazinel yanı olmayan Bıçakçı hakkında çok fazla bilgi bulunmamakta.Songül Öden ve Arman Bıçakçı aşkı gizli saklı bir şekilde yürüyordu. Ancak "Duymadık Demeyin" programında saklanan aşk ortaya çıktı. Oyuncu Songül Öden, yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu ünlü mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı'nın yeğeni iş insanı Arman Bıçakçı ile pazartesi günü nikâh masasına oturacak.

Arman Bıçakçı kimdir? Kaç yaşındadır? ile ilgili etiketler Songül Öden evlilik Arman Bıçakçı kimdir nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.