Armağan Çağlayan'dan üzücü haber! Akciğer kanserine yakalandığını duyurdu

YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programıyla ve 'Size Anlatacaklarım Var' oyunuyla izleyici karşısına çıkan 56 yaşındaki sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile akciğer kanserine yakalandığını duyurdu.

Televizyon yapımcısı ve sunucu Armağan Çağlayan, 744 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile sevenlerini üzdü. Rutin olarak yaptırdığı sağlık taramasında akciğerinde kanserli bir kitle tespit edilen Çağlayan, tedavi sürecine başlayacağını ve bir süre 'Size Anlatacaklarım Var' gösterisine ara vereceğini duyurdu. 

 SAHNELERE ARA VERECEK

Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili gelişmeyi şu sözlerle duyurdu:


''Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum.
Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı.

Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım.
Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz.

Ancak çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı.

Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim.
18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yeniden görüşmek dileğiyle…

Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım.

Herkese tek tek yanıt veremeyeceğim için şimdiden anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim……''

armağan çağlayan

Armağan Çağlayan'ın paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Çağlayan'ın paylaşımına aralarında Kuşum Aydın, Kaan Sekban, Niran Ünsal, Ayşe Özyılmazel, Gonca Vuslateri, Berfu Yenenler, Petek Dinçöz, Erol Köse ve Kubat gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden geçmiş olsun yorumları yağdı.

Armağan Çağlayan'dan üzücü haber! Akciğer kanserine yakalandığını duyurdu ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan kanser Akciğer Kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.