Armağan Çağlayan'dan sonra bir kötü haber de Erkan Özerman'dan! Kansere yakalandı

Armağan Çağlayan'ın ardından bir kötü haber de Best Model yarışmasının ünlü prodüktörü Erkan Özerman'dan geldi. Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan'ın ardından, Erkan Özerman'ın da pankreas kanserine yakalandığı ortaya çıktı. 84 yaşındaki Erkan Özerman onkoloji servisinde tedavi görmeye başladı.

56 yaşındaki sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile akciğer kanserine yakalandığını ve tedaviye başlayacağını duyurmuştu. Sahnelere ara vermek zorunda kalan Çağlayan'ın bu açıklaması sevenlerini üzmüştü. Armağan Çağlayan'ın ardından bir kötü haber de 84 yaşındaki Erken Özerman'dan geldi.


Prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman'ın pankreas kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman’ın da kanser tedavisi görmeye başladığı duyuruldu.

erkan özerman

Tedavi görmeye başlayan Erkan Özerman'ın sağlık durumu, bu yılki yarışmaya engel teşkil etmeyecek. 35. kez düzenlenecek olan Best Model of The World Yarışması için bir iptal durumu olmayacak.

''KARACİĞERE DE GEÇMİŞ...''

Yapılan basın açıklamasındaPankreas kanseri metastaz yapıp karaciğere de geçmiş. Erkan Özerman, Onkolog Doktor Süalp Tansan tarafından tedavi edilmeye başlanmıştır. Kurucu Başkanı olduğu 35. Best Model of The World Yarışması ertelenmeyecek ve 16 Aralık 2022’de İstanbul’da, 40 ülkenin iştirakiyle Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecektir.” ifadelerine yer verildi.

Armağan Çağlayan'dan sonra bir kötü haber de Erkan Özerman'dan! Kansere yakalandı ile ilgili etiketler Pankreas Kanseri Erkan Özerman Armağan Çağlayan kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.