Armağan Çağlayan dün lahmacun fiyatını eleştirdi! Bugün lahmacun firmasının reklamını yaptı!

Televizyoncu Armağan Çağlayan sosyal medya hesabıydan yaptığı paylaşımda lahmacun fiyatlarını eleştirdi. Twitter hesabından, "Bir lahmacun 15 lira olmuş! Her yer Bodrum!" paylaşımı yapan Çağlayan, bugün lahmacun üreten bir firmanın reklamını yaptı.

Armağan Çağlayan'dan dar alanda kısa paslaşmalar... Lahmacun fiyatlarında yaşanan fahiş artış sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü televizyoncu paylaşımın ertesi gün bir lahmacuncunun reklamını yaptı.

ÖNCE LAHMACUN SONRA REKLAM!

Sosyal medya hesabından arka arkaya yaptığı lahmacun paylaşımları Armağan Çağlayan'ın başını ağrıttı. "Bir lahmacun 15 lira olmuş! Her yer Bodrum!" paylaşımı sonrası bir de ünlü bir lahmacuncunun reklamını tweet atan Çağlayan, takipçileri tarafından eleştirdi.

İşte o paylaşım

Armağan Çağlayan dün lahmacun fiyatını eleştirdi! Bugün lahmacun firmasının reklamını yaptı!

 

Armağan Çağlayan dün lahmacun fiyatını eleştirdi! Bugün lahmacun firmasının reklamını yaptı! ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.