Armağan Çağlayan doktorun öldürülmesini gülerek dinledi

'Çatlak Şanzel' olarak tanınan pavyon sanatçısı Şanzel Çetin, Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk oldu. Çağlayan, programda 17 yaşındayken doktoru öldürdüğünü anlatan Çetin'i gülümseyerek dinledi. Avukatlık mesleğini de sürdüren Çağlayan'ın bir insanın ölümünün anlatıldığı sırada kahkahalara boğulması tepkilere neden oldu.

Kendisini hırpalayarak şarkı söylemesiyle adını duyuran 'Çatlak Şanzel' isimli pavyon sanatçısı, Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' isimli YouTube programına konuk oldu.

Programda babaannesinin doktor hatası nedeniyle vefat ettiğini ve durumu öğrenince doktoru bıçakladığını anlatan Çetin, cinayeti tiye aldı.

Durumun "Sağlık çalışanlarına şiddet" olarak görülmemesi gerektiğini söyleyen Çetin, "Babaannemi öldüren doktoru öldürdüm. Ben de çocuktum 17 yaşındaydım. 36 sene ceza aldım 24'e indi, 7 sene 2 ay 10 gün cezaevinde yattım"  dedi. 

Armağan Çağlayan doktorun öldürülmesini gülerek dinledi

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KAHKAHALARLA DİNLEDİ

Çetin, daha sonra bu durumun kendisinde alışkanlık yaptığını belirtti.

Sunucu Armağan Çağlayan ise birkaç kere de adam yaralamaktan cezaevine girdiğini gülümseyerek anlatan Çetin'i kahkahalar içinde dinledi.

Aynı zamanda bir hukukçu olan Çağlayan'ın bu tutumu sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

Armağan Çağlayan doktorun öldürülmesini gülerek dinledi ile ilgili etiketler YouTube doktor Armağan Çağlayan cinayet çatlak şanzel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.