Arkasında kıyamet koparken dürüm yemeye devam etti!

Taksim'de sokağa çıkma kısıtlamasında parfüm satan seyyar satıcı ile zabıta memurları arasında arbede yaşandı. Hemen arkasında yaşanan arbedeye rağmen bir adamın hiç bir şey olmuyormuş gibi oturarak, elindeki dürümü yemeyi sürdürmesi dikkat çekti.

Koronavirüs sebebiyle sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri geçtiğimiz gün turistlere parfüm satmak isteyen seyyar satıcıyı engellemek istedi.

SEYYAR SATICI İLE MEMURLAR ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Seyyar satıcı, kendisine müdahale eden ekiplere karşı koyunca arbede çıktı. Arbedeye müdahale eden polis ekipleri, zabıta memurlarının şikayeti üzerine seyyar satıcıyı gözaltına alarak, emniyete götürdü.

Arkasında kıyamet koparken dürüm yemeye devam etti!

ALDIRIŞ ETMEDEN DÜRÜMÜNÜ YEDİ

Bu arada Taksim Meydanı'nda oturarak elindeki dürümü yiyen bir kişinin hemen arkasındaki arbedeye aldırış etmemesi dikkat çekti.

Arkasında kıyamet koparken dürüm yemeye devam etti! - Resim : 2

Arkasında kıyamet koparken dürüm yemeye devam etti! ile ilgili etiketler Taksim polis durum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.