Arkadiusz Milik: Galatasaray kazanmayı hak etti. Çok kararlıydılar...

Olimpik Marsilya’nın Polonyalı santrfpru Arkadiusz Milik, Galatasaray’ın kazanmayı hak ettiğini söyledi. Sarı-Kırmızılılar UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçında Fransız ekibini 4-2 mağlup ederken takımının 2 golünü de Milik attı. Tecrübeli golcü ilk golde Muslera'nın kurtardığı penaltıyı tamamladı...

Olimpik Marsilya’nın Polonyalı futbolcusu Arkadiusz Milik, Galatasaray’ın kazanmayı hak ettiğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu beşinci maçında temsilcisi Olimpik Marsilya deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 4-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan Marsilyalı futbolcu Arkadiusz Milik, "İlk 20 dakika çok zordu. Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Amacımız kazanmaktı. Futbol böyle bir şey. Çok kararlıydılar. Hak ettiler. Puan kazanmak için oynadık. Çok üzgünüm. Önümüzdeki maç pazar günü. Onu oynamaktan başka bir seçenek kalmıyor" diye konuştu.

Milli futbolcu Cengiz Ünder’in iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Milik, "Onu özledik. Geldiğinden beri çok bize şey kattı" şeklinde konuştu.

 

 

GALATASARAY 4. KEZ GRUP AŞAMASINI GEÇTİ

Avrupa'nın 2 numaralı kupasında statü değişikliği yapılarak grupların getirilmesinin ardından sarı-kırmızılı ekip, 4. kez gruplarda mücadele etti.

2007-2008, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında grup aşamasını geçen Galatasaray, bir kez daha adını üst tura yazdırdı.

Sarı-Kırmızılılar, Avrupa kupalarında çıktığı son 9 maçta mağlup olmadı.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerindeki PSV maçlarında yenilen sarı-kırmızılı takım, sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nde eleme ve grup aşamalarında 9 maça çıktı.

Galatasaray, elemelerdeki 4 müsabakada ikişer galibiyet ve beraberlik yaşarken, grupta ise 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

LİDER, SON MAÇTA BELLİ OLACAK

Galatasaray'ın namağlup lider durumda bulunduğu E Grubu'nda ilk sırayı alacak takım, son maçta belirlenecek.

Statü gereği ilk sırada gruptan çıkacak takım, şubat ayında maç yapmayacak ve doğrudan son 16 turuna adını yazdıracak. İkinci olan takım ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. bitiren takımla son 32 turu maçına çıkacak.

E Grubu'nda lider, 9 Aralık Perşembe günü İtalya'da oynanacak Lazio-Galatasaray maçıyla belirlenecek. Grupta sarı-kırmızılı ekip 11 puanla liderliğini sürdürürken, Lazio ise 8 puanla ikinci sırada yer alıyor.

İki takım arasında İstanbul'da yapılan ilk maçı Galatasaray 1-0 kazanmıştı. Sarı-kırmızılı takım, İtalya'dan lider dönmesi durumunda şubat ayını boş geçerek UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna mart ayında devam edecek.

Arkadiusz Milik: Galatasaray kazanmayı hak etti. Çok kararlıydılar...

Arkadiusz Milik: Galatasaray kazanmayı hak etti. Çok kararlıydılar... ile ilgili etiketler İstanbul Galatasaray Marsilya UEFA Avrupa Ligi Arkadiusz Milik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.