Arkadaşının köpeği tarafından ısırıldı!

Oyuncu Ece Uslu, arkadaşının Rottweiler cinsi köpeği tarafından ısırıldı. İlk kez böyle bir olay yaşadığını ifade eden Uslu, "Korkmadığımı göstermek için kolumu uzattım. Bunu yapmamak gerekiyormuş. Kolumu kaptı, arkadaşlarım kurtardı." dedi.

Ünlü oyuncu Ece Uslu, Çeşme’de bir arkadaşının Rottweiler cinsi köpeği tarafından, kolundan ısırıldı.

KORKMADIĞIMI GÖSTERMEK İÇİN KOLUMU UZATTIM"

Doğum gününden iki gün sonra yaşanan olay sonrası oyuncu, “Bağlıydı ama benim de köpeğim olduğu için çözmelerini istedim. Havlayarak üzerime geldi. Korkmadığımı göstermek için kolumu uzattım. Bunu yapmamak gerekiyormuş. Kolumu kaptı, arkadaşlarım kurtardı. Onlar da çok üzüldü” diye konuştu.

'TEK DİŞLE KEMİĞİME KADAR GİRMİŞ'

İlk kez böyle bir olay yaşadığını ifade eden Uslu, “Tek dişle kemiğime kadar girmiş. O anlarda biraz panik oldum. Hastanede tetanoz aşısı yapıldı ve ağrı kesici verdiler. Daha kötü olabilirdi. Şansıma ucuz kurtuldum.

'NAZAR HAFTASI DİYORUM'

Röntgende de kemiğim temiz çıktı. Doğum günümden iki gün sonra böyle bir şey yaşadım, o yüzden nazar haftası diyorum” açıklamasını yaptı.

Arkadaşının köpeği tarafından ısırıldı! ile ilgili etiketler köpek Çeşme Doğum günü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.