Arkadaşının göğsüne ağda yapan grubun eğlencesi kötü bitti!

İki adamın, kuaföre gelen arkadaşlarının göğsüne ağda yaparken kaydedilen anları, sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

İki adamın, kuaföre gelen arkadaşlarının göğsüne ağda yaptığı video, internette izlenme rekoru kırdı. İnternette paylaşım rekorları kıran videoada, erkek kuaföründe iki adamın arkadaşlarına yaptığı ağda videosunu görenler şaşkınlığa uğradı. Kuaföre bakım için gelen bir adama yanındaki iki arkadaşı göğüs kısmına ağda yapıştırıyor. Kuförde bulunan bir diğer kişi ise o anları kameraya alıyor.

EĞLENCENİN SONU İYİ BİTMEDİ

Grup, eğlenmek için giriştiği işten, ağdanın arkadaşlarının derisine iyice yapışması sonucu pişman olmaya başlıyor. Göğsüne sıcak ağda yaptıran kişi ise başta çok eğlenirken ağdanın çıkmaması üzerine acı çekse de çok çaktırmıyor. Arkadaşlarının göğsüne yapıştırdıkları ağdayı çıkaramayan kafadarlar, çareyi fön makinesiyle eritmekte buluyor.

Arkadaşının göğsüne ağda yapan grubun eğlencesi kötü bitti!

Kameraya alınan görüntüler ise internet paylaşım platformlarının en çok izlenen videoları arasına girdi.

Arkadaşının göğsüne ağda yapan grubun eğlencesi kötü bitti! - Resim : 2

Arkadaşının göğsüne ağda yapan grubun eğlencesi kötü bitti! ile ilgili etiketler Sosyal Medya ağda göğüs
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.