Arkadaşının evinde ölü bulunan genç kadının son paylaşımı şoke etti!

Antalya'da 28 yaşındaki bir genç kadın, henüz bilinmeyen bir nedenle arkadaşının evindeki kaldığı odada ölü olarak bulundu. Genç kadının ölmeden önce sosyal medyada paylaştığı bir yazı ise görenleri hayrete düşürdü.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Sedir Mahallesi'nde bulunan bir apartmada sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 

15 gündür arkadaşının evinde kalan 28 yaşındaki Gülseda Karagülle'nin kaldığı odada hareketsiz bir şekilde yattığını fark eden arkadaşı, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Arkadaşının evinde ölü bulunan genç kadının son paylaşımı şoke etti!

OTOPSİ YAPILACAK

İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri, Karagülle'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Gülseda Karagülle'nin cenazesi, savcı incelemesinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Arkadaşının evinde ölü bulunan genç kadının son paylaşımı şoke etti! - Resim : 2

"RUHUM HAYATIMDAN YORULDU"

Öte yandan, genç kadının sosyal medya hesabında koyduğu fotoğrafta yazan "Ruhum hayatımdan yoruldu" yazısı ise dikkat çekti. Genç kadının ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Arkadaşının evinde ölü bulunan genç kadının son paylaşımı şoke etti! - Resim : 3

 

Arkadaşının evinde ölü bulunan genç kadının son paylaşımı şoke etti! ile ilgili etiketler Antalya otopsi Sosyal Medya genç kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.