Arkadaşı koronadan ölen doktorun şarkılı feryadı

Sivas’ta Covid-19 tedavisi gören Prof. Dr. Refik Çaylan, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Doktor Çaylan’ın doktor arkadaşı Prof.Oktay Banlı, ”Bu şarkıyı koronadan kaybettiğimiz arkadaşım Prof. Dr. Refik Çaylan'ın kendi sesinden dinliyorsunuz. Dün toprağa verdik. Ağlayarak dinliyorum şarkıyı. Sıramızı bekliyoruz, yayılıyor hastalık.” dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Her geçen gün yayılan ve can almaya devam eden koronavirüs, yine fedakar doktorlarda görülmeye başladı.

BİR HAFTADA 5 DOKTOR YAŞAMINI YİTİRDİ!

Koronavirüs salgın hastalığı ile mücadelede, en önde olan ve virüse yoğun olarak maruz kalan alan doktorlar, birer birer hastalanıyorlar. Türk Tabipler Birliği, geçen hafta yaptığı açıklamada, bir haftada 5 doktorun, Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıklamıştı.

Arkadaşı koronadan ölen doktorun şarkılı feryadı

 PROF. DR. ÇAYLAN SİVAS’TA TEDAVİ GÖRÜYORDU!

Salgın hastalıktan yaşamını yitiren doktorlardan biri de, Azerbaycan’da özel bir hastanede çalışan Prof. Dr. Refik Çaylan oldu. Prof.Dr. Çaylan, 20 gün önce İstanbul’a seyahat ederken uçakta rahatsızlanmış ve pilotların çabası ile Sivas’a acil iniş yaparak tedavi altına alınmıştı.

Covid-19 tanısı konulan profesör kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Çaylan’ın uzun yıllar Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde görev yaptığı öğrenildi. Çaylan’ın ölüm haberini Türk Tabipler Birliği duyurmuştu.

Arkadaşı koronadan ölen doktorun şarkılı feryadı - Resim : 2

“AĞLAYARAK DİNLİYORUM, SIRAMIZI BEKLİYORUZ”

Doktor Çaylan’ın doktor arkadaşı Prof.Oktay Banlı, "Bu şarkıyı koronadan kaybettiğimiz arkadaşım Prof. Dr. Refik Çaylan'ın kendi sesinden dinliyorsunuz. Dün toprağa verdik. Ağlayarak dinliyorum şarkıyı. Sıramızı bekliyoruz, yayılıyor hastalık. Ben türkü severim birkaç kayıt yapayım lazım olur belki...” dedi.

Arkadaşı koronadan ölen doktorun şarkılı feryadı - Resim : 3

PROF. DR. BANLI’NIN ÇAĞRISINA SOSYAL MEDYADAN DESTEK GELDİ!

İşte Banlı'nın çağrısına sosyal medyadan gelen destek mesajları;

"Benim bütün rüyalarım seninle. Her sabah uyanırsın benimle. Sen beni hatırlarsın, şarkılar yazardı dersin, aklında öyle kalsın...’ (şarkının Türkçe uyarlaması) Ruhu şad olsun"

Arkadaşı koronadan ölen doktorun şarkılı feryadı - Resim : 4

"Bu resime iyi bak. Adı ;Prof.Dr Refik Çaylan. Sen, düğüne gittiğin için, plaja gittiğin için, AVM ye gittiğin için kısaca gezip eğlendiğin için, kurallara uymadığın için yakalandığın hastalıktan seni kurtarmak için uğraşırken “Canından” oldu. Vicdanın rahat mı şimdi? Mekanın Cennet olsun hocam"

Arkadaşı koronadan ölen doktorun şarkılı feryadı ile ilgili etiketler Koronavirüs doktor refik çaylan doktor oktay banlı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.