Arkadaşa 13 milyonluk kazık kamerada

Üsküdar'da 7 yıllık arkadaşına piyangodan 13 milyon 200 bin lira çıktığını öğrenen kadın, bileti çaldı. Hırsızlık suçlamasıyla yargılanan kadının parayı tahsil etme ve bavullara doldurma anına ilişkin görüntüler dava dosyasına girdi. Duruşmada konuşan kadın, biletin kendisi için oynandığını söyleyerek kendisini savundu.

Üsküdarda geçtiğimiz yıl 7 yıllık arkadaşı Murat Sayın’a(44) ait 13 milyon 200 bin lira isabet eden sayısal loto kuponunu çaldığı ve parayı patronuna tahsil ettirdiği iddia edilen Mehtap Baysal ve patronunun yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Anadolu 21. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, müşteki Murat Sayın’ın avukatları Feray Köksal ve Batuhan Oğuz katılırken, sanık Mehtap Baysal’ın avukatı Erkin Çınar da salonda hazır bulundu.

Arkadaşa 13 milyonluk kazık kamerada

“BENİM İÇİN BİLET OYNAMASINI İSTEDİM”

Tutuksuz sanık Mehtap Baysal duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi(SEGBİS) ile bağlandı. Duruşmada savunma yapan sanık Baysal, “8 Mart günü ben Murat Sayın’ı arayarak benim için bilet oynamasını istedim. Buluştuktan sonra bana biletleri verdi. Çekiliş saatinden sonra saat 22.00 gibi biletlere baktım. Biletleri kontrol ettiğimde Murat Bey yanımdaydı. Bu şans oyunlarını sürekli oynadığım için oturup heyecanla sonucu beklemedik. Ben biletin çıktığını kendisine söylemek zorunda değildim. Kendisine güvenmediğim için sakladım. Fatih Yolcu benim patronumdur. Ona biletin bana çıktığını söyledim. Patronuma güvendiğim için böyle davrandım. Para benim olduğu için parayı hangi hesaba yatıracağıma da ben karar veririm. Ben parayı nereye yatırdığımı ve nasıl harcadığımı açıklamak zorunda değilim. Ben Fatih Yolcu’nun hesabından EFT yapılarak ve elden olarak tüm paramı aldım. İkramiyenin tamamı 13 milyon 200 liradır. Fatih Yolcu’ya kesinlikle bu olayla ilgili hiç para vermedim” dedi.

İHA

Arkadaşa 13 milyonluk kazık kamerada ile ilgili etiketler Üsküdar Duruşma ifade İkramiye piyango

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.