Arkadaş kurbanı oldu! Celal Han'ın cesedi parçalara ayrılmış şekilde bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bir kayıp olayı konu olmuştu. İstanbul’un Tarabya semtinde kaybolan 65 yaşındaki Celal Han günlerdir aranıyordu. Yapılan aramalar sonucu Celal Han’ın parçalanmış cesedi ortaya çıktı. İşte kan donduran olayın detayları…

İstanbul Tarabya’da bir süredir kayıp olan 65 yaşındaki Celal Han’ı aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert’e başvuran Han’ın ailesi bugün aldığı acı haberle yıkıldı. Yapılan güvenlik kamerası incelemelerinde son olarak arkadaşı Sitar isimli bir kişi ile görülen Celal Han’ın gittiği evden bir daha çıkmadığı tespit edildi.

Arkadaş kurbanı oldu! Celal Han'ın cesedi parçalara ayrılmış şekilde bulundu

ÖLÜ BULUNDU

Celal Han'ın gittiği apartmandan da kötü kokular gelmesi üzerine yapılan aramalarda bodrum katında talihsiz adamın cesedi bulundu. Celal Han’ın yakın arkadaşı Sitar Kaplan tarafından parçalara ayrılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Celal Han’ı öldüren Sitar Kaplan gözaltına alındı.

Arkadaş kurbanı oldu! Celal Han'ın cesedi parçalara ayrılmış şekilde bulundu ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.