Arka Sokaklar’ın Eski Yıldızı Bakın Şimdi Ne Yapıyor! Zaman Onu Çok Değiştirmiş! Bir Neslin Yıldızı Şimdi Bambaşka Bir Halde

Çok uzun yıllardır Kanal D’nin devam eden dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’dan önceki yıllarda ayrılan Pınar Aydın, şu anki değişimi ve yaptığı meslek ile pek çok insanın dikkatini çekmektedir.

Çok uzun yıllardır Kanal D’nin devam eden dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’dan önceki yıllarda ayrılan Pınar Aydın, şu anki değişimi ve yaptığı meslek ile pek çok insanın dikkatini çekmektedir.

Arka Sokaklar dizisinin ilk kez yayınlandığı dönemlerde oyuncu kadrosunda bulunan Pınar Aydın, oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmekteydi. Ancak, bir süre sonra diziden ayrılan Pınar Aydın, bu duruma sebep olarak dizideki sahnelerinin azaltılmasına bağlamıştı.

Arka Sokaklar dizisinden ayrılmasının ardından birbirinden farklı pek çok dizide rol alarak bir süre daha ekranlarda göründükten sonra uzun bir süredir kendini sakin aile hayatına vermiş durumdadır.

Arka Sokaklar’ın Eski Yıldızı Bakın Şimdi Ne Yapıyor! Zaman Onu Çok Değiştirmiş! Bir Neslin Yıldızı Şimdi Bambaşka Bir Halde

Pınar Aydın’ın Başarıları

16 Temmuz 1981’de Bursa’da doğan Pınar Aydın’ın beş tane kız kardeşi vardır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmasının ardından Milliyet Gazetesi tarafından düzenlenen bir müzik yarışmasında başarılı sonuçlar elde etmiştir. Bu yarışmada kız solist dalında birincili ve ikinciliğe layık görülmüştür.

Arka Sokaklar’ın Eski Yıldızı Bakın Şimdi Ne Yapıyor! Zaman Onu Çok Değiştirmiş! Bir Neslin Yıldızı Şimdi Bambaşka Bir Halde - Resim : 2

Bunun yanında, bazı amatör müzik gruplarının solistliğini yapmıştır. Kanal 1 ve atv yayınlanan Akademi Türkiye isimli müzik yarışma programında üçüncülük elde etmiştir. “Dur Dedim” isimli bir albümünü 2011 yılında çıkarmıştır. Savcının Karısı isimli bir dizide ilk kez ekran önüne geçti. Devamında ise pek çok dizide yer almayı başarmıştır.

Evlilik Hayatı ve Çocukları

Bir emniyet merkezinde özel olarak kurulan bir ekibin yaşamış oldukları olayları konu alan Arka Sokaklar dizisinde bir süre yer alan Pınar Aydın, bu diziden ayrıldıktan sonra Akasya Durağı’nda oynamıştır. Bir taksi durağında çalışan kişilerin başından geçen olayları konu alan dizide İpek karakterine hayat vermiştir. 2015 yılında Giresunspor’un eski kalecisi Harun Ovalıoğlu ile evlilik hayatına adım atmıştır.

Arka Sokaklar’ın Eski Yıldızı Bakın Şimdi Ne Yapıyor! Zaman Onu Çok Değiştirmiş! Bir Neslin Yıldızı Şimdi Bambaşka Bir Halde - Resim : 3

Bungalow evler kiralayarak para kazanan Pınar Aydın, eşi Harun Ovalıoğlu ve Ayaz isimli çocuğu ile beraber oldukça fazla zaman geçirmektedir. Bugünlerde ise yeniden anne olduğunu sosyal medyadan takipçilerine duyurarak paylaşımlarda bulunmaktadır. Bebeğine Uğur Berk ismini koyan Pınar Aydın’a hayranları tarafından pek çok güzel yorumlar yapıldı. Eşi Harun Ovalıoğlu ve çocukları ile mutlu bir hayat süren ekranlardan uzak kalmayı tercih ediyor.

Arka Sokaklar’ın Eski Yıldızı Bakın Şimdi Ne Yapıyor! Zaman Onu Çok Değiştirmiş! Bir Neslin Yıldızı Şimdi Bambaşka Bir Halde ile ilgili etiketler pınar aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.