Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı bakın kim!

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar, yeni sezonunda yenilenen oyuncu kadrosu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hüsnü Çoban karakterinin kızı Şule Çoban'a hayat veren Manolya Azize Aşık'ın diziden ayrılmasının ardından yerine bakın kim geldi.

14. sezonuyla ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar, kadrosuna dahil olan yeni oyuncular ile bomba gibi bir sezona gelmeye hazırlanıyor. 

Son olarak Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü ve Gamze Topuz'u kadrosuna dahil eden Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın, yeni sezon çekimlerinin başladığı dizide en çok konuşulan isimlerden biri de Şule Çoban'a hayat verecek olan Ecem Öz oldu.

Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı bakın kim!

YAPIMCI AÇIKLADI

5 çocuğu olan Hüsnü Çoban'ın kızı Şule Çoban'a daha önce genç oyuncu Manolya Azize Aşık hayat veriyordu. Hüsnü Çoban'ın ikinci kızı olan Aşık'ın 14. sezonda diziden ayrılacağı yapımcı tarafından açıklandı.

YENİ SEZONDA YENİ BÖLÜMLERDE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Yeni Şule Çoban netleşti. Diziye 14.sezondan itibaren güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu Ecem Öz de katıldı. Şule'nin büyümüş halini canlandıracak olan Ecem Öz yeni bölümlerde karşımıza çıkacak.

Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı bakın kim! - Resim : 2

Arka Sokaklar'ın yeni Şule Çoban'ı bakın kim! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Gamze Topuz Özgür Ozan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.