Arka Sokaklar'ın yeni kadın komiseri belli oldu! 2020 Best Model güzeli fenomen diziye katıldı!

Kanal D ekranlarının polisiye dizisi Arka Sokaklar'dan ayrılan Merve Oflaz'ın yerine katılacak isim belli oldu. Best Model 2020 güzeli, dizinin yeni kadın polisi oldu.

Türk televizyon tarihinin en uzun süren polisiye dizisi Arka Sokaklar yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Orhan Oğuz ile Kerem Saka'nın yönettiği ve gelecek sezon 16. yılını dolduracak olan diziden ayrılan Merve Oflaz'ın yerine gelecek kadın polis de belli oldu.

Arka Sokaklar dizisine katılacak olan kadın polis Best Model 2020 güzeli Deniz Çatalbaş oldu. Daha önce dizinin oyuncu kadrosuna katılan Oğuz Peçe'den sonra gelecek sezonun belki de en önemli transferi Deniz Çatalbaş oldu.

Deniz Çatalbaş kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilenler

Merve Oflaz'ın ayrılığının ardından yerine gelecek kadın komiserin kim olacağı uzun süredir tartışılıyordu. Dizinin yapımcıları o güzel kadın polisi de duyurdu. O isim genç yıldız Deniz Çatalbaş oldu. Çatalbaş'ın yeni sezonda Arka Sokaklar'da Aslı Komiseri canlandırması bekleniyor.

O ismin yeri doldu! Arka Sokaklar'ın kadrosuna tescilli güzel transferi

Dizinin Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnaoğlu, Oya Okar ve Şevket Çoruh’lu yeni afişinde Oğuz Peçe, Deniz Çatalbaş ile Tunç Oğuz da yer alacak.

Arka Sokaklar'ın yeni kadın komiseri belli oldu! 2020 Best Model güzeli fenomen diziye katıldı! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar polis Kanal D deniz çatalbaş kimdir komiser
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.