Arka Sokaklar'ın o oyuncusu artık ev kiralıyor!

Akademi Türkiye yarışmasıyla adını duyuran, fenomen dizi Arka Sokaklar'da da rol alan Pınar Aydın şimdilerde gözden uzak sakin bir hayat sürüyor. Eski kaleci Harun Ovalıoğlu ile dünya evine giren güzel oyuncu ekran kariyerine bir süre ara vermişti. Aydın şimdilerde kişisel sosyal medya hesabı üzerinden, ağaç evlerinin fotoğraflarını paylaşıp kiralamaya başladı.

Akademi Türkiye yarışmasıyla adını duyuran, fenomen dizi Arka Sokaklar'da da rol alan Pınar Aydın şimdilerde gözden uzak sakin bir hayat sürüyor. 2015 yılında kaleci eski kaleci Harun Ovalıoğlu ile dünya evine giren güzel oyuncu ekran kariyerine bir süre ara vermişti. Aydın şimdilerde kişisel sosyal medya hesabı üzerinden, ağaç evlerinin fotoğraflarını paylaşıp kiralamaya başladı.

Arka Sokaklar'ın o oyuncusu artık ev kiralıyor!

Oyuncu son olarak kiraladığı evlerden birinin fotoğrafını Instagram hesabından, "Doğayla baş başa kalmak isteyenler için güzel bir adres'" notuyla paylaştı. 

 

 

Arka Sokaklar'ın o oyuncusu artık ev kiralıyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.