Arka Sokaklar’ın Mesut Komiseri başrolü kapmıştı! İşte Tetikçi dizisinin tüm kadrosu

Ekranların yeni yapımı olacak olan Tetikçi dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı. Peki Tetikçi dizisinin konusu ne, oyuncuları kim, ne zaman, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar…

Ekranların çetin bir reyting yarışı verdiği yeni sezonda seyirci karşısına FOX TV ekranlarından çıkacak olan Tetikçi dizisinin başrol oyuncularından birinin 16 sezon boyunca Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevket Çoruh olmuştu. Cast çalışmaları devam eden Tetikçi dizisinin kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlarken; Tetikçi dizisinde Şevket Çoruh ile başrolü paylaşacak isimler ortaya çıktı.

Önümüzdeki günlerde sete girmeye başlayacak olan Tetikçi dizisi merak ile beklenirken; Tetikçi dizisinin kadrosu da merak uyandıran bir başka detay oldu. Başrollerinde Şevket Çoruh’un da yer alacağı Tetikçi dizisinin kemik ekibi bugün itibariyle netleşti. Şimdilerde kadın oyuncuları için arayışta olan Tetikçi dizisinin ilk anlaşmaya vardığı kadın oyuncu ise, beğeni topladı. Peki Tetikçi dizisinin konusu ne, oyuncuları kim, ne zaman, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar…

TETİKÇİ DİZİSİNİN BAŞROLLERİ BELLİ

Arka Sokaklar’ın Mesut Komiseri başrolü kapmıştı! İşte Tetikçi dizisinin tüm kadrosu

O3 Medya imzalı olarak seyirci karşısına çıkacak olan Tetikçi’nin senaryosu, Çukur gibi iddialı bir yapımın senaryosunu kaleme alan Gökhan Horzum tarafından kaleme alındığı için merak konusu haline dönüşmüştü. Henüz konusuna ilişkin bir açıklama yapılmamış olan Tetikçi dizisinin kadrosu ise yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Çekimlerini Bodrum’da gerçekleştireceği konuşulan Tetikçi dizisinde Şevket Çoruh’un İskender’e hayat vereceği netleşmişti. Buna ek olarak Timuçin Esen’in de başrollerde yer alacağı belli olmuştu. Timuçin Esen ise dizide İskender’in tetikçisi Korkmaz’a hayat verecek.

KADRO İÇİN TRANSFERLER BAŞLADI

Kadrosunda yer alacak olan başka isimleri de belirlemeye başlamış olan Tetikçi dizisinin oyuncularından birisinin Genco Özak olduğu öğrenildi. Genco Özak, dizide Metin rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Her şey İskender’in oğlu Yiğit’in ölümüyle başlayacağı Tetikçi dizisinde yer alacak bazı başka isimler için de anlaşmalar sağlandı.

Kuruluş Osman ve Behzat Ç. isimli dizilerde yer alan iki ayrı isim anlaşmaya vardığı öğrenilen Tetikçi dizisinin ilk yeni transferi Serhat Kılıç oldu. Esat rolüne hayat verecek olan Serhat Kılıç’ın yanı sıra Baran Can Eraslan da Yunus rolüyle dizinin kadrosuna katıldı. Kadın oyuncuları için seçmelere devam eden Tetikçi dizisinin seçtiği ilk isim ise, Sezin Akbaşoğulları oldu.

Arka Sokaklar’ın Mesut Komiseri başrolü kapmıştı! İşte Tetikçi dizisinin tüm kadrosu ile ilgili etiketler dizi oyuncu Şevket Çoruh Timuçin Esen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.