Arka Sokaklar'ın komiser Murat'ı Uğur Pektaş yıllar sonra ekranlara geri dönüyor! İşte yeni projesi

En son Kanal D'de yayınlanan'Arka Sokaklar' dizisine rol alan Uğur Pektaş 6.5 yıl aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Arka Sokaklar'ın Murat'ı Uğur Pektaş, TRT'nin dijital için hazırladığı 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' adlı projede boy gösterecek.

Düşler ve Gerçekler, Kuş Dili, Arka Sokaklar gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan ve yıllardır ekranlardan uzakta sakin bir yaşam süren 43 yaşındaki oyuncu Uğur Pektaş mesleğe geri dönüyor. Kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin ardından mesleği bırakan ve son olarak 2020 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla ekranlarda boy gösteren Uğur Pektaş'ın yeni projesi belli oldu.

Gazeteci Arif Hür, Uğur Pektaş'ın TRT Dijital'de yayınlanacak olan "Teşkilat-ı Mahsusa Trablus" dizisinin kadrosunda olacağını duyurdu.


'TEŞKİLAT-I MAHSUSA TRABLUS' ADLI PROJEDE ROL ALACAK


İşte Arif Hür'ün dikkat çeken o yazısı:

"Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Uğur Pektaş, son yıllarda kabuğuna çekilmişti. Özel ve iş hayatında yaşadığı bazı çalkantılı olaylar sonrası kendisiyle yüzleşen ve içsel yolculuğunu gerçekleştirmeye karar veren Pektaş, tasavvuf sayesinde dünyevi meselelerden sıyrılıp, uhrevi hayata kendisini adadı.

Pektaş, yaratılış gayesini bulabilmek için yoğun çaba sarf etti. Tabii bütün bunları göz önünde durarak ve şova dönüştürerek yapmadı. İçsel yolculuğunu sürdüren ve oyunculuk hususunda kendisini her daim geliştirmeyi arzu eden Pektaş, 6.5 yıl aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Pektaş, TRT'nin dijital için hazırladığı 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' adlı projede rol alacak. TRT Dijital'de yayınlanacak 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus'un çekimleri de geçtiğimiz haftalarda başladı. Türkiye, Tunus ve Cezayir'de çekimlerinin gerçekleşeceği dizi, gerçek bir ajan hikâyesini konu edinecek."

 Arka Sokaklar'ın komiser Murat'ı Uğur Pektaş yıllar sonra ekranlara geri dönüyor! İşte yeni projesi

Uğur Pektaş 2008 yılında ünlü oyuncu Gamze Özçelik ile hayatını birleştirmişti. İkili 3 yıl evli kalmıştı. Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik'in evliliklerinden bir de Murathan Pektaş adını verdikleri bir oğulları bulunuyor.

 

 

Arka Sokaklar'ın komiser Murat'ı Uğur Pektaş yıllar sonra ekranlara geri dönüyor! İşte yeni projesi ile ilgili etiketler Gamze Özçelik uğur pektaş Teşkilat-ı Mahsusa Trablus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.