Arka Sokaklar’ın Hüsnü komiseri Özgür Ozan’ın acı kaybı

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Hüsnü Çoban karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Özgür Ozan büyük bir acı yaşadı. Özgür Ozan'ın babası vefat etti. Kötü haberi sosyal medya hesabından duran ünlü oyuncu "İnsan, babası ölünce büyürmüş!" ifadelerini kullandı.

Çocuklar Duymasın, Tatlı Kaçıklar, Çocuklar Ne Olacak, En Son Babalar Duyar, Acemi Cadı gibi yapımlarda rol alan ve Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Hüsnü Çoban rolüyle akıllarda yer edinen 56 yaşındaki oyuncu Özgür Ozan babasını kaybetmenin acısını yaşadı.

BABASININ 1 HAFTA ÖNCE VEFAT ETTİĞİNİ DUYURDU


Ozan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla babasının geçtiğimiz hafta hayatını kaybettiğini duyurdu.

232 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından babasının bir fotoğraf karesini paylaşan Özgür Ozan paylaşımına şu notu düştü: “Babası ölünce büyürmüş insan” #Babam🌹Bugün bir hafta…

ozgur-ozanın-acı-gunu


Ünlü oyuncunun paylaşımına Tamer Karadağlı, Hamdi Alkan, Buse Varol, Sinan Yurtsever, Pamela, Müge Boz gibi ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu takipçilerinden başsağlığı mesajları yağdı.

 

Arka Sokaklar’ın Hüsnü komiseri Özgür Ozan’ın acı kaybı ile ilgili etiketler Özgür Ozan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.