Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı ve Rıza Baba'sı ile ilgili gerçek ortaya çıktı!

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin'in ve Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan'ın dizisinin kadrosundan ayrılacağına yönelik haberler asılsız çıktı. Alagöz ve Ozan dizinin yeni sezonu için imza attı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar dizisiyle ilgili bir süredir çeşitli ayrılık haberleri geliyordu. Sezon finali ile birlikte dizinin iki genç oyuncusu Yüsra Geyik ve Onur Bay yapıma veda etti. 15 sezonu geride bırakan fenomen dizi Arka Sokaklar’dan 2 başrol oyuncusunun ayrılacağı iddia edilmişti.

AYRILACAĞI İDDİA EDİLDİ

Birsen Altıntaş’ın kulis bilgisine göre; özellikle Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin ile Hüsnü Çoban’ı oynayan Özgür Ozan’ın diziden ayrılacağı iddia edildi.

Hüsnü Çoban karakteri twitter’da trend topic oldu ve hakkında esprili caps’ler yapıldı. Ancak iddiaların her zamanki gibi asılsız olduğu ortaya çıktı.

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı ve Rıza Baba'sı ile ilgili gerçek ortaya çıktı!

Zafer Ergin ve Özgür Ozan yeni sezon anlaşmasını ilk yapan oyuncular oldu. Şevket Çoruh da anlaşmaya bayram sonrası imza atacak.

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı ve Rıza Baba'sı ile ilgili gerçek ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Zafer Ergin Zafer Algöz rıza baba hüsnü çoban
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.