Arka Sokaklar'ın güzel oyuncusu Oya Okar'a hırsızlık şoku!

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Selin Demirci adlı karaktere halay veren ünlü oyuncu Oya Akar'ın evine giren hırsızlar, ünlü ismin ziynet eşyaları ve aracını çaldı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen olayda, ekranların büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arka Sokaklar'da rol alan ünlü oyuncu Oya Okar hırsızlık şoku yaşadı. Okar'ın çekimlerden kaynaklanan yoğunluğunu frsat bilen hırsızlar, oyuncunun aracını ve ziyne eşyalarını çaldı. Kısa süre içerisinde olay yerinden ayrılan hırsızlar, herhangi bir iz bırakmadı.

ÇAKAR LAMBALI ARAÇLA SOYGUN

Okar'ın evindeki alarm ve kameraları etkisiz hale getiren hırsızlar, soygunu gerçekleştirdikten sonra hiçbir ipucu bırakmadı. Okar'ın evinin etrafındaki görgü tanıkları ise, hırsızların çakar lambaları olan bir araçla olay yerine geldiğini ve dakikalar içerisinde evdeki değerli eşyaları ve ünlü oyuncunun lüks aracını çalarak kaçtıklarını belirtti. Olayın ardından büyük korku ve şok yaşayan güzel oyuncu Akar, emniyet ekiplerinden gelecek güzel haberleri bekliyor. 

OYA AKAR HAKKINDA

1986'da İstanbul'da dünyaya gelen Oya Okar'ın annesi tıp profesörüdür. Babasının adı ise Ahmet Okar'dı. Bir abisi olan ünlü oyuncu Okar, Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olmuştur. Lise eğitiminin ardından ise, İstanbul Ünviersitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatro bölümünde lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

2005 yılında "Şöhret" adlı dizide "Gülçin" isimli genç kızı oynadı. 2007 yılında çekilen "Doktorlar" dizisinde Gülümsün karakterini canlandırdı. 2008 yılında "Düğün Şarkıcısı" dizisinde Erkan Can, Hatice Aslan gibi usta isimlerle birlikte oynadı.

2011 yılında TRT 1'de oynayan, Bosna savaşını anlatan "Mavi Kelebekler" dizisinde Burak Hakkı ile oynadı.

Oya Okar'ın da oynadığı, 14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren "Zeytin Tepesi" dizisinde başrol oyuncusu olarak Aslıhan Gürbüz oynuyor. Diğer rollerde Tayanç Ayaydın, Atilla Saral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar var. Zeytin tepesi'nin yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendi.

Tiyatro :
2012 - Sessizlik (oyun) : Moira Buffini - İstanbul Devlet Tiyatrosu
2010 - İmparatorluk Kuranlar : Boris Vian - İstanbul Devlet Tiyatrosu

Filmleri :
2015 - Eve Dönüş (TV Dizisi)
2014 - Zeytin Tepesi (Oya Tolunay)(TV Dizisi)
2013 - Ben Onu Çok Sevdim (Şadan)(TV Dizisi)
2012 - Böyle Bitmesin (konuk oyuncu) (Dizi)
2011 - Mavi Kelebekler (Aida)(Dizi)
2009 - İstanbul Çocukları (Gülfem)(Dizi)
2008 - Düğün Şarkıcısı (Çiçek)(Dizi)
2008 - Sınıf (Rüya) (Dizi)
2007 - Doktorlar (Gülüm)(Dizi)
2007 - Dağlar Delisi (Dizi)
2006 - Ümit Milli (Elif)(Dizi)
2005 - 2006 - Şöhret (Gülçin Özer)(Dizi)

 

Arka Sokaklar'ın güzel oyuncusu Oya Okar'a hırsızlık şoku! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar hırsız Soygun oya okar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.