Arka Sokaklar'ın Bahar komiseri, karın kasıyla şov yaptı

Arka Sokaklar dizisinde komiser Bahar karakterini canlandıran oyuncu Merve Oflaz, mavi leoparlı bikinisi ve karın kaslarıyla adeta şov yaptı.

Survivor yıldızı, İş insanı Allan Hakko ile bir süredir ilişki yaşayan eski oyuncu Merve Oflaz, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncunun birbirinden güzel kareleri, beğeni ve yorum rekoru kırıyor.

Pozlarıyla sosyal medyada da oldukça konuşulan Oflaz, bikinisiyle adeta şov yaptı.

Arka Sokaklar'ın Bahar komiseri, karın kasıyla şov yaptı

'Var mısın Yok musun?' ve 'Survivor' programlarıyla adını duyuran Merve Oflaz sonrasında oyunculuğa yöneldi. Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl dizileri ile ekranlara gelen Oflaz, şimdilerde ekranlarda uzak bir hayat yaşıyor.

 Arka Sokaklar'ın Bahar komiseri, karın kasıyla şov yaptı - Resim : 2

Oldukça formda gözüken Oflaz, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla dillerden düşmüyor. Yaz aylarının gelmesiyle deniz sezonunu Çeşme'de açan Merve Oflaz deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı. Bikinili pozunu paylaştı, karın kaslarıyla adeta şov yaptı. Snopmagazin

Arka Sokaklar'ın Bahar komiseri, karın kasıyla şov yaptı ile ilgili etiketler Merve Oflaz Bikini tatil karın kası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.