Arka Sokaklar’dan bir ayrılık haberi daha geldi, bu kez başrol gitti! İşte o isim

Ekranların fenomen yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizsinin verdiği mola, diziye yaramadı. Bugün Arka Sokaklar dizisinin başrol oyuncularından birinin yapım ekibi ile yolları ayırdığı öğrenildi. İşte detaylar…

Tam 17 yıldır Kanal D ekranlarından seyirci karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisi, yeni sezona oldukça geç başlamıştı. Başrol oyuncularından biri olan Şevket Çoruh’un ayrılığı sebebiyle yeni sezona geç başladığı iddia edilen Arka Sokaklar, dizinin yapımcılığını üstlenen Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle çekimlere ara vermek zorunda kaldı. İlk etapta 45 gün olarak duyurulan ara uzayınca diziden ilk ayrılık haberi de geldi.

Bilindiği üzere, çekimlerine ara veren Arka Sokaklar dizisinin yeniden yayına gireceği doğrulanmıştı. Ancak verilen ara beklenenden uzun sürdü. Bu nedenle Erler Film, oyuncuların yeni projelerde yer almasına karşı çıkmamaya başladı. Ekranlara geri döneceği tarih henüz belli olmayan Arka Sokaklar’dan tam 17 yıl sonra çok önemli bir ayrılık haberi geldi.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDEN VEDA HABERİ GELDİ

Bir süredir ekranlarda olmayan Arka Sokaklar dizisine ilişkin sıcak gelişmeler yaşadı. Projenin setlere verdiği ara devam ederken, Gazeteci Birsen Altuntaş, diziden bir ayrılığın yaşanacağını söyledi. Bugünkü köşesine o ayrılığı konu alan Birsen Altuntaş, Arka Sokaklar dizisinin çok sevilen başrolü Zafer Ergin’in (Rıza Baba) veda edeceğini şu sözler ile anlattı:

“Arka Sokaklar dizisine projenin mimarı Türker İnanoğlu’nun isteği üzerine 45 gün ara verilmiş ancak bu ara daha sonra uzatılmıştı. Yapım şirketi Erler Film de bu nedenle ekipten iş bulanların ayrılabileceğini açıklamış, dizi tekrar çekilirse de yeni oyuncularla yola devam edileceğini belirtmişti. Son gelen haberlere göre dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin projeye veda etti.”

VEDANIN ARDINDAN YENİ PROJELERE GÖZ KIRPTI

Arka Sokaklar’dan bir ayrılık haberi daha geldi, bu kez başrol gitti! İşte o isim

Tam 17 yıldır Arka Sokaklar dizisinde rol alan ve seyirci karşısına ‘Rıza Baba’ karakteri ile çıkan Zafer Ergin’in ayrılıktan hemen sonra yeni projelere göz kırpmaya başladığı haberi de Birsen Altuntaş’tan geldi. Birsen Altuntaş, ünlü ismin yeni projeleri değerlendirmeye başladığını müjdeledi.

Öte yandan Birsen Altuntaş’ın Zafer Ergin’in yeni projeleri değerlendireceğini bildirdiği açıklamasında, “Kuş Uçuşu dizisinde de konuk oyuncu olan usta aktör, 17 yıl rol aldığı ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle yaptığı sözleşmeyi de feshetti ve yeni gelecek projeleri değerlendirme kararı aldı” şeklindeki ifadeler yer aldı.

Arka Sokaklar’dan bir ayrılık haberi daha geldi, bu kez başrol gitti! İşte o isim ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Zafer Ergin dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.