Arka Sokaklar’dan Ayrıldı! Yeni Dizisinde Büyük İlgi Gördü! Nereden Nereye! Farklı Bir Karakter Geliyor

Yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde iki yetenekli genç oyuncu ekranlarda olacak. Bu oyunculardan birisini izleyiciler küçüklüğünden bu yana çok iyi tanıyor. Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin Çoban'ı birçok izleyici biliyor. Bundan sonra Tekin karakteri Arka Sokaklar dizisinde yer almayacak.

Yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde iki yetenekli genç oyuncu ekranlarda olacak. Bu oyunculardan birisini izleyiciler küçüklüğünden bu yana çok iyi tanıyor. Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin Çoban'ı birçok izleyici biliyor. Bundan sonra Tekin karakteri Arka Sokaklar dizisinde yer almayacak.

Yetenekli oyuncu Onur Bay yeni projesi ile yeni sezonda Son Yaz dizisinin kadrosunda yer alıyor. Çocukluğundan itibaren Arka Sokaklar dizisinde başarılı performans sergileyen Onur bay 15 yıl boyunca aynı karakteri canlandırdı.

Onur Bay Son Yaz Dizisinde

Sevilen oyuncu Onur Bay oyunculuk kariyerinde yeni ve sağlam bir adım atmak istiyor. Oyuncu birçok sezon ekranlarda olan ve olmaya da devam eden, Arka Sokaklar gibi bir yapımdan ayrılma kararı aldı. Diziden ayrıldıktan sonra Son Yaz dizisinde Burak Sancaktar karakterini canlandırmak için anlaşma yapan Onur Bay Cumartesi günü ilk defa hayranlarının karşısına, yeni rolü ve yeni imajı ile çıkacak.

Arka Sokaklar’dan Ayrıldı! Yeni Dizisinde Büyük İlgi Gördü! Nereden Nereye! Farklı Bir Karakter Geliyor

Onur Bay Çok Farklı Bir Karakter İle Ekranlarda Olacak

Mafya olan bir ailenin, genç ve çılgın ismi Burak karakteri olarak Onur Bayın Arka Sokaklar dizisindeki rolünden çok farklı olarak izlenecek. Sevilen oyuncu kariyeri ve oyunculuk gelişimi bakımından doğru bir karar vererek yeni bir adım 60 oluyor. Onur bay sevenleri büyük bir heyecan ile Yeni karakterindeki performansını merak ediyor. Canlandıracağı bu karakter oyuncu adına büyük bir sınav olacak.

Arka Sokaklar’dan Ayrıldı! Yeni Dizisinde Büyük İlgi Gördü! Nereden Nereye! Farklı Bir Karakter Geliyor - Resim : 2

15 sene boyunca aynı karakteri canlandırdık Tan sonra Onur bay farklı bir karakter canlandıracak. Son yaz dizisinin 22 bölüm fragmanı yayınlanması ile ilk defa imajı ortaya çıkan başarılı oyuncu yeni sezonun en çok dikkat çeken isimleri arasında olacak.

Arka Sokaklar’dan Ayrıldı! Yeni Dizisinde Büyük İlgi Gördü! Nereden Nereye! Farklı Bir Karakter Geliyor ile ilgili etiketler onur bay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.