Arka Sokaklar’da Neler Oluyor? Komiserler Dağılıyor İddiasına Cevap! İşte Efsane Dizinin Akıbeti

Arka Sokaklar dizisinde Komiser Rıza Baba ve Komiser Hüsnü Çoban karakterlerine hayat veren usta oyuncular Zafer Ergin ile Özgür Ozan’ın son durumları netlik kazandı. Yeni sezon öncesinde 15 sezonu geride bırakan Arka Sokaklar’ın başrol oyuncuları için gerçekler gün yüzüne çıktı.

Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban’ın çocuklarını canlandıran Onur Bay ile Yüsra Geyik’in ayrılıkları dizide bir şeylerin ters gittiğinin bir başlangıcı oldu. 15. sezon finalinin ardından da değişik söylemlerin gün yüzüne çıktığı Arka Sokaklar’da neler olduğu izleyenler tarafından yakından takip edilirken peşine gelen Komiser Hüsnü haberi herkesi üzdü.

Sosyal medyada Özgür Ozan hayranları tarafından yapılan paylaşımlarda, “Ne olur gitme Hüsnü Abi, seni çok özleriz” mesajları oyuncuyu da derinden etkiledi. Dizi hayranlarının bu endişeleri doğrultusunda Arka Sokaklar dizisi başrol oyuncularından biri olan Zafer Ergin’den gelen şok haber bir kez daha herkesi sarsmaya yetti.

Arka Sokaklar’da Neler Oluyor? Komiserler Dağılıyor İddiasına Cevap! İşte Efsane Dizinin Akıbeti

Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban ailesinin dağılması gündeme gelirken usta oyuncu Zafer Ergin içinde aynı iddiaların gün yüzüne çıkmasına neden oldu. Ancak son gelen bilgilerde dizinin sevilen oyuncularından Özgür Ozan ile Zafer Ergin’in yapımdan ayrılmayacağı ve bu iki ismin de Erler Film ile anlaşmaya yaptığı ifade edildi.

Komiser Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un da ayrılma gibi bir durumunun olmadığı ve sosyal medyada çıkan iddiaların sadece yaz aylarında sezon finali yapan Arka Sokaklar dizisinin akılda kalıcı olması için bilerek bu şekilde hafızalara kazınması açısından yapıldığı iddia edildi.

Arka Sokaklar’da Neler Oluyor? Komiserler Dağılıyor İddiasına Cevap! İşte Efsane Dizinin Akıbeti - Resim : 2

Bununla beraber Arka Sokaklar dizisinin 16. sezonunda uzun soluklu yapımın başrol oyuncuları ile yola devam edeceği son haberlerden birisi oldu.

 

Arka Sokaklar’da Neler Oluyor? Komiserler Dağılıyor İddiasına Cevap! İşte Efsane Dizinin Akıbeti ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Özgür Ozan Zafer Ergin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.