Arka Sokaklar'da Mesut Komiser ve Zeliş Şoku! 15 Sezonluk Efsane Dizi Vedaya Hazırlanıyor!

15 sezonluk yayın hayatına her dönem başarıdan başarıya koşan Arka Sokaklar dizisi devaya hazırlanırken ayrılık haberleri de peş peşe geldi. Başrollerinde Zafer Ergin ve Şevket Çoruh’un yer aldığı Arka Sokaklar’da bir dönemin daha sonuna gelindi.

15. sezonda hayranlarına veda ederek kısa bir ara yapacak olan Arka Sokaklar dizisi yeni bölümünde yine adından söz ettirecek. 11 Haziran Cuma günü akşamında 593. bölümle ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar dizisi gelecek hafta sezon finali yapacak. Ancak sezon finalinde Arka Sokaklar’da şok ayrılıklar yaşanacak.

Furkan Göksel’in daha önceki sezonlarda yapıma veda etmesi sonrasında yeni sezon içinde bazı isimlerin gidişinin kesinleştiği iddia edildi. 13 sezon sonra kendisine yeni bir yol çizmek isteyen Göksel diziden ayrılırken 15 sezondur Arka Sokaklar’a büyük emekler veren Onur Bay ile Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik ikilisinin de diziden ayrılışının kesinleştiği iddiaları hayranları oldukça üzdü.

Arka Sokaklar dizisinin 16. yeni sezonunda Mesut komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh’unda ayrılışının gündeme geldiği iddia edildi.

Arka Sokaklar'da Mesut Komiser ve Zeliş Şoku! 15 Sezonluk Efsane Dizi Vedaya Hazırlanıyor!

Arka Sokaklar 593. Bölüm Özeti

Ruh hali fazlasıyla kötü olan ve oldukça zor günler geçiren Ali, perişan bir haldedir. Tekinsiz tiplerden daya bile yiyen Ali kendini ölümün kıyısında bulur. Ancak bu haber Rıza babadan saklanır. Pınar ile Ali çiftini yeniden bir araya getirmek için Hüsnü’nün yeni bir planı vardır.

Savcı Faruk’u zor durumda bırakacak yeni görüntüler ortaya çıkar. Bunun için bir an önce Zeliha’nın dosyasının kapatılması gereklidir. Pelin ve Adem’de kendilerini kurtarmak adına Kudret Mazı’ya yarayacak bazı belgeleri kendisine ulaştırır.

Arka Sokaklar'da Mesut Komiser ve Zeliş Şoku! 15 Sezonluk Efsane Dizi Vedaya Hazırlanıyor! - Resim : 2

Engin’de Fatma kocası olan Nihat’ı çoktan araştırmaya başlamıştır. Aycan da Fatma’dan Enginlerin yeni doğacak bebeğini kaçırması için planını devreye sokar. Aycan büyük bir iştahla Engin’in bebeğini beklemektedir.

Yurt dışından bir dizi projesi için teklif alan Tekin oldukça heyecanlıdır. Zeliha’dan büyük bir destek gören Tekin ikilisi görüşmeye giderken Çoban ailesi oldukça mutlu bir haber alacaktır.

Arka Sokaklar'da Mesut Komiser ve Zeliş Şoku! 15 Sezonluk Efsane Dizi Vedaya Hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.