Arka Sokaklar'da Mesut kafasını duvarlara sürtecek! Biricik aşkı Selin Oya Akar diziden ayrılıyor mu

Türk televizyonlarının en uzun süren dizisi Arka Sokaklar'da büyük ayrılık gerçekleşiyor. Komiser Mesut kafasını duvarlara sürtecek; ekip yıkılacak. Komiser Ali'nin ayrılığından sonra Selin'in gidişi de izleyenleri delirtecek. İddialar göre yapım ekibi kararını verdi.

Arka Sokaklar 15 sezondur izleyenlerine heyecan dolu anlar yaşatıyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Oya Akar gibi isimlerin yer aldığı dizi her Cuma akşamı ekrana geliyor. Yaşanan ayrılıkların tüm dengelerin değiştirdiği Arka Sokaklar'da son ayrılık haberi ise Selin Komiser'den geldi. İddiaya göre Selin'in diziden ayrılacağı kesinleşti.

Büyük bir keyifle izlenen dizinin son bölümünde Selin Komiser geçtiğimiz bölümde hiç beklenmedik bir olaya maruz kalmıştı. Birkaç bölüm önce Komiser Ali'nin diziden ayrılması ve nedenini açıklamaması herkesin aklını karıştırmışken bu kez Selin'in Arka Sokaklar'dan ayrılacak olması izleyenleri adeta delirtti.

Arka Sokaklar'ın Selin'i Oya Okar hakkında hayrete düşüren gerçek

Öyle ki Komiser Ali'nin parasını alamadığı yönündeki iddialar gündemde uzun süre komnuşulmuştu. Şimdi ise Selin Komiser rolüne hayat veren Oya Akar'ın parasını alamadığı hatta sigortasının yapılmadığı iddiaları var.

Biyografi Arşivi - Kim Kimdir panosundaki Pin

Yeni bölümleri heyecanla beklenen Arka Sokaklar'da Selin'in verdiği hayat mücadelesi, Mesut'un didik didik Selin'i araması damga vurdu. Son olarak Selin'in yeni bölümde sevenlerine ve dizinin izleyenlerine vedası duyurulacak.

Diziden şehit olarak ayrılacak olan Oya Akar hakkında yapım ekibinden henüz bir açıklama gelmedi.

 

Arka Sokaklar'da Mesut kafasını duvarlara sürtecek! Biricik aşkı Selin Oya Akar diziden ayrılıyor mu ile ilgili etiketler Arka Sokaklar arka sokaklar selin Selin komiser Oya Akar
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.