Arka Sokaklar'da Bir Ayrılık Daha! Komiser Hüsnü'den Sonra O'da Gidiyor! İşte O Yıldız İsim

Arka Sokaklar dizisinde işler iyice rayından çıktı. Yeni sezon öncesinde Komiser Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan’ın diziden ayrılma kararı sonrasında bir ismin daha üzerinin çizildiği iddia edildi.

Yeni sezona az bir zaman kala acısıyla tatlısıyla 15 sezonu geride bırakan Arka Sokaklar’da şok olaylar yaşanmakta. Çocuklar Duymasın dizisindeki Selami karakteriyle kısa sürede ünlenen Ozan, yapımın sona ermesi akabinde Kanal D ekranlarında yayına başlayan Arka Sokaklar’da rol aldı.

Kısa sürede zirve yapan ve oldukça beğenilen polisiye, aksiyon ve komedi sahneleri ile izleyenlerin gönlünde taht kuran Arka Sokaklar dizisinin vazgeçilmezlerinden biri seviyesine ulaşan Özgür Ozan, ekibinde kaliteli oluşuyla kendisini bir kez daha ispat etti.

Arka Sokaklar'da Bir Ayrılık Daha! Komiser Hüsnü'den Sonra O'da Gidiyor! İşte O Yıldız İsim

15 sezonu tamamlayan ve ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar’da geçtiğimiz günler içerisinde ayrılık iddiaları peş peşe geldi. Çoban ailesinin son kalan ismi olan Özgür Ozan’ın diziden ayrılacağı iddiaları hayranları oldukça üzdü.

Bu son iddialar sonrasında Komiser Hüsnü karakterini canlandıran Özgür Ozan, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak işlerin iyice karıştığını söylemesi başka ayrılık iddialarını da gündeme getirdi. Ve kısa bir süre sonunda kulislerden gelen son bilgilerde Komiser Mesut Güneri karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un da Arka Sokaklar dizisinden yeni sezon öncesinde ayrılacağı iddia edildi.

Arka Sokaklar'da Bir Ayrılık Daha! Komiser Hüsnü'den Sonra O'da Gidiyor! İşte O Yıldız İsim - Resim : 2

Şimdiden kimi hayranlar bunun sadece bir oyun olduğunu belirtirken esasında Özgür Ozan ve Şevket Çoruh’un ayrılması durumunda başrol oyuncularından Zafer Ergin’in ne yapacağı ise şimdiden açıkça merak ediliyor.

Arka Sokaklar'da Bir Ayrılık Daha! Komiser Hüsnü'den Sonra O'da Gidiyor! İşte O Yıldız İsim ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Şevket Çoruh Özgür Ozan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.