Arka Sokaklar'a çok yakışıklı bir polis geliyor! Genç kızların sevgilisi kadroya yakıştı! İşte bomba İsim!

15 sezondur reytinglerde istediği başarıyı yakalayan efsane dizi Arka Sokaklar yeni sezonu kısa bir süre sonra başlayacak. Diziden ayrılanların yerini dolduracak isimlerin peşinde olan Kanal D yönetimi istediği oyuncuyu buldu. Yeni sezonda Arka Sokaklar'a çok yakışıklı bir polis geliyor.

Kadrosundan Yüsra Geyik, Onur Bay gibi isimleri çıkartan ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da yaşanan ayrılıklar takipçileri oldukça üzmüştü. Kanal D ve yapımcılar dizinin gelecek sezon reytinglerini de düşünerek oyuncu kadrosuna flaş bir transfer için hazırlıkarını sürdürüyordu. Sonunda ise genç ve yakışıklı isim Oğuz Peçe ile anlaşıldı.

Arka Sokaklar'a Çok Yakışıklı Bir Polis Geliyor!

Efsane dizinin kadrosunda yaşanan yaprak dökümü sonrası iddiaların ardı arkası kesilmedi. Hatta Hüsnü Çoban karakterini oynayan Özgür Çoban ve Şevket Çoruh'un bile diziden ayrılacağı söyleniyordu.

Ancak gelen son açıklamalara Oğuz Peçe Kimdir?

Oğuz Peçe, 22 Nisan 1991 İstanbul doğumludur. Çocukluktan beri oyunculuk hayali kuran Peçe, bu alanda eğitimler almıştır. İlk olarak Çılgın Dersane adlı sinema filminde rol almıştır. Büyük ilgi gören ve 3 seriden oluşan bu filmde rol alan Oğuz Peçe, daha sonra aynı filmin dizi versiyonu olan Çılgın Dersane Üniversitede adlı dizide rol almış ve özellikle genç kızları kendisine hayran bırakmıştır.

Gokhan Bartu Yüksel - Oguz Pece - Actor₺

Oğuz Peçe bu dizide Jobs Ahmet isimli karaktere hayat vermiş ve uzun süre adından söz ettirmiştir.göre hem Özgür Ozan hem de Şevket Çoruh Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda da kadroda yer alacak. Diziye polis olarak katılacak olan genç oyuncu Oğuz Peçe ise dizinin takipçilerinin radarına girdi. Genç kızların sevgilisi olan Peçe'nin katılımı artık genç kızlar da Arka Sokaklar için ekrana başına kitlenecek.

 

Arka Sokaklar'a çok yakışıklı bir polis geliyor! Genç kızların sevgilisi kadroya yakıştı! İşte bomba İsim! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar oğuz peçe kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.