Arka Sokaklar Yeni Sezonunda Yıldız İsim Geri Dönüyor! Survivor Mert Öcal Komiser Oluyor!

Reyting rekortmeni dizi Arka Sokaklar 16. sezonuyla da sürüklemeye devam ediyor. Arka Sokaklar 625. bölümünden sonra dizide daha önceden rol almış yıldız oyuncunun geri döneceği haberi geldi. Dizinin yeni sezon haberlerini paylaşıyoruz.

Arka Sokaklar yeni sezonundan gelen müjdeli haberi sizler için araştırdık. Türk vtelevizyonlarının en uzun soluklu dizisinde 16. sezon da geride kalmak üzere. 29 Nisan 2022 akşamı 625. bölümü ekrana gelen dizinin yeni sezon planlaması da şimdiden yapıldı. Survivor All Star'dan elenen Mert Öcal Arka Sokaklar'a geri dönüyor. Arka Sokaklar Yeni Sezonunda Yıldız İsim Geri Dönüyor! Survivor Mert Öcal Komiser Oluyor!

Mert Öcal Arka Sokaklar dizisine komiser olarak dönüyor ancak bunun için gelecek sezonu beklemek gerekecek. Survivor All Star 2022'ye erken veda eden Öcal, geçtiğimiz sezon yine dizide rol almış ve büyük dikkat çekmişti.

Arka Sokaklar Yeni Sezonunda Yıldız İsim Geri Dönüyor! Survivor Mert Öcal Komiser Oluyor!

Reyting Kaygısı Mert Öcal'ın Dönüşüyle Bitecek!

Arka Sokaklar dizisinde düşen reytingler yapımcıları da gelecek sezon aksiyon almaya itti. Şevket Çoruh'un canlandırığı Mesut karakteri ile Selin Komiser'in aşklarının devam ettiği diziye yeni bir soluk getirecek olan Mert Öcal'ın Arka Sokaklar'da komiser rolüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

Dizi yeni bölümleriyle de heyecan yaratmaya devam ediyor. Arka Sokaklar 626. bölüm fragmanı da az önce yayınlandı.

Arka Sokaklar 626. bölüm gelecek Cuma Kanal D ekranlarında olacak.

 

Arka Sokaklar Yeni Sezonunda Yıldız İsim Geri Dönüyor! Survivor Mert Öcal Komiser Oluyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar mert öcal survivor mert öcal komiser
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.