Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Hüsnü çoban diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar'ın ne zaman başlayacağı izleyicler tarafından merak ediliyor. Aynı zamandır uzun süredir diziye devam eden Özgür Ozan'ın diziye devam etmeyeceği iddiaları yer alıyor. Hüsnü Çoban karakterinin canlandıran Ozan'dan açıklama geldi. Peki Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Hüsnü Çoban diziden ayrılıyor mu? Detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar izleyiciler tarafından hayranlıkla izleniyor. Ekranların sevilen dizisinin ne zaman başlayacağı merak edilen sorular arasında. Aynı zamanda Hüsnü Çoban'ın karakterinin diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Peki Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Hüsnü Çoban diziden ayrılıyor mu? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Hüsnü çoban diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar’ın 13. sezon çekimleri başlıyor. Çekimlerin başlayacağını dizinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan bu yazıyla duyurdu:

“Benim için demişler ki öldü,söyleyin onlara kral geri döndü.”

Arka Sokaklar’ın sezon finalinde; Hüsnü’nün ameliyat vakti gelmiştir. Ekip arkadaşlarının desteği ile ameliyata girer. Bu sırada Asiye gebelik zehirlenmesi yüzünde erken doğuma girer. Çoban ailesi iki kişiyi ameliyathane kapılarında telaşlı bir şekilde beklerler.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kazım'ın şehit edilmesi ekibimizi büyük üzüntüye sokuyor!
Kazım, uyuşturucu şebekesini çökertmek için gizli görevle çeteye sızar. Şebekenin patronu olan Seyit Ağanın gözüne de girmeyi başarır. Seyit Ağa, Kazım'ın yanında konuşmaktan rahatsız olmaz. Kazım, öğrendiği bilgileri Rıza Baba ile paylaşır. Ekip, şebekenin depolarına ve sevkiyatlarına baskınlar düzenler. Seyit Ağa bu durum karşısında adamlarının içinde bir casus olduğunu düşünür. Tüm gözler çeteye yeni katılan Kazım'a dönse de Seyit Ağanın ona güveni tamdır. Yine de güven testine sokar. Sevkiyat için kullandıkları mülteci genç kızı öldürmesini ister. Kazım istenileni yapar; fakat, kızı vurmamıştır. Kız ile birlikte bir oyun oynarlar. Kazım daha sonrasında aksilikler yüzünden ifşa olur. Seyit Ağa, Rıza Baba ve ekibe ders olsun diye Kazım'ı şehit eder. Rıza Baba ve ekip şehit arkadaşlarının intikamını almaya ant içerler ve Seyit Ağanın peşine düşerler...

Hüsnü'nün ameliyat vakti gelmiştir. Ekip arkadaşlarının desteği ile ameliyata girer. Bu sırada Asiye gebelik zehirlenmesi yüzünde erken doğuma girer. Çoban ailesi iki kişiyi ameliyathane kapılarında telaşlı bir şekilde beklerler.

 484.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seyit Ağanın başında bulunduğu uyuşturucu şebekesinin peşine düşüyor!
Küçük Can'ın babası uyuşturucu şebekesinin önemli patronlarından birisidir. O büyük patron Seyit Ağanın emrindedir. Can, annesini uyuşturucu kuryesi olarak kullanan babasını Rıza Babaya anlatır. Rıza Baba ve ekip, Can'ın annesinin içinde bulunduğu arabayı çevirir. Babasını yakalarlar; fakat, ele geçirilen arabadan uyuşturucu yerine pudra şekeri bulunan torbalar çıkar. Operasyon başarısız olmuştur. Bu sırada bir ihbar gelir. Seyit Ağa ve adamları Afgan mültecileri yasadışı yollardan ülkeye sokmaktadırlar. Bir mültecinin rahatsızlanması olayın seyrini değiştirir. Hastaneye kaldırılan mülteci yuttuğu uyuşturucu poşetinin patlamasıyla zehirlenmiştir. Seyit Ağa'nın taktiğini öğrenen Rıza Baba, Kazım'ın gizlice şebekeye sızmasını sağlayan bir plan yapar. Şebekenin içindeki Kazım'ı tehlikeli bir durum beklemektedir.

Hüsnü tiroid kanseri için ameliyat olacaktır. Gün yaklaştıkça sıkıntısı büyümektedir. Ameliyat sonrası oluşacak komplikasyonlardan dolayı düşüncelidir. Ailesi ameliyat öncesi ona büyük destek verirler. Hastalığı karşısında onlarla daha güçlüdür. Bu güce ek olarak başka bir güç eklenir: Ekip arkadaşları... Rıza Baba, Hüsnü'nün ameliyata girecek olmasından dolayı bu sırrı aklamayı anlamsız bulur. Ekibe, Hüsnü'nün rahatsızlığını anlatır. Ameliyata girmeden önce de onları Hüsnü ile buluşturur. Hüsnü karşısında ekip arkadaşlarını görünce hüzünlenir; fakat, ameliyata daha güçlü girecektir...

ARKA SOKAKLAR 482. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rıza, Veli’yi bulması için Kunduracı Nevzat’ın yanına gider ve olanları anlatır. Kızına ve ailesine bu kötülüğü yapan adamı bulması için Nevzat’tan yardım istemektedir. Hakan, Arzu’nun buluşma teklifini kabul eder.

Hüsnü, hastalığını ekip arkadaşlarından gizlemeye çalışmaktadır. İşler tahmin ettiği gibi sorunsuz ilerlemez ve Hüsnü hastanede olduğunu açıklamak durumunda kalır.

Bir binanın katından atlamış kadın cesedi bulunur. Kadının ismi Hale’dir ve bir ajansa bağlı olarak modellik yapmaktadır. Ekibimiz durum ile ilgili gerçeği öğrenmek için Hande’yi görevlendirir, Hande’yi tehlikeli bir operasyon beklemektedir.

ARKA SOKAKLAR 481. BÖLÜM ÖZETİ

Asım, Mesut'un evini kurşunluyor ve Tunç'u ağır yaralıyor!
Asım, Mesut'tan intikam almak için bir plan yapar. Kalp krizi bahanesi ile cezaevinden, hastaneye geçmeyi başarır. Hastanedeki doktor adamlarındandır. Onu ölü gösterecek ilacı verdikten sonra ekibe Asım'ın ölüm haberini verir. Selin ve Mesut morgda Asım'ın cansız bedenini görünce rahatlarlar. Sorun olmaktan çıktığını düşünürler; ama, Asım'ın hayata döndürüldüğünden haberleri yoktur. Şans eseri araştırma yaptıkları sırada doktorun gerçek doktor olmadığını öğrenirler. Güvenlik kameraları incelenir ve Asım'ın yürüyerek hastaneden çıktığı görülür. Mesut'un hayatı tekrar tehlikeye girmiştir. Rıza Baba bu yüzden onun evine koruma memuru atar. Asım adamları ile evi basar. Yaylım ateşine tuttuğu evde Tunç da bulunmaktadır. Açılan bu ateş sonucunda Tunç ve koruma memuru vurulur.

Hüsnü, hastalığını gizlemeye devam etmektedir. Rıza Baba onun kaçamak durumundan şüphelenmeye başalar. Sonucunda hasta olduğunu öğrenir. Ailesinden bu hastalığı gizlememesini istediği Hüsnü, oğlu Haydarberk'in yanında baygınlık geçirir. Durumu "Baygınlık oyunu" olarak kurtarmaya çalıştığı sırada ailesinin şüphe duymasına neden olur; çünkü, Haydarberk bu oyunu evde sergilemiştir. Nedenini soran Çoban Ailesine babası ile kendisinin bildiği bir oyun olduğunu söyler.

 

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Hüsnü çoban diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak hüsnü çoban ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.