Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar 14. yeni sezonu ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.Arka Sokaklar dizisinin 14. yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Arka Sokaklar 14. sezonu ile Eylül ayında Kanal D'de yayınlanacak.

YENİ SEZON ÖNCESİ FLAŞ AYRILIK
Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda Hüsnü Komiser'in oğlu Metin Çoban karakteri yer almayacak. Mesut Çoban'ın 13 sezondur dizide yer alan Metin Çoban karakterine hayat veren Furkan Göksel diziden ayrıldı.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?
Arka Sokaklar'n 13. sezon finalinde ekip uyuşturucu baronu Nejat'ın bulunduğu adrese gider. Polisleri fark eden Nejat ve adamları arasında çatışma çıktı. Nejat bu karmaşada kaçmayı başardı. Volkan onu görür ve peşine takıldı. Kovalamaca sırasında Nejat'ı kaybetti. Nejat, saklandığı yerden kalktı ve sırtı dönük olan Volkan'ı vurdu. Sevdiği adamı kanlar içinde bulan Hande yıkıldı. Volkan hastaneye kaldırıldu ve ameliyata alındı. Ancak Volkan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

 

Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.