Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar bu hafta var mı, yok mu, bitti mi?

Arka Sokaklar, her hafta yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarına damga vuruyor! Ancak son kez 638. son bölümle seyirci karşısına çıkan Arka Sokaklar, bir süredir yayın gününde ekranda yer almadı. İzleyici ise merakla 'Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman?' sorularına yanıt aramaya başladı.

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, 17 yıldır büyük heyecanla sevenleri karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizi son olarak 638. bölümle yayımlanmıştı. Nefesler tutuldu ve Arka Sokaklar 639. yeni bölüm bekleniyor. Konu hakkında dizi oyuncusu İlker İnanoğlu açıklamada bulundu. İşte, Arka Sokaklar yeni bölümü hakkında...

ARKA SOKAKLAR BU HAFTA VAR MI, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar dizisi, Kanal D ekranlarında son olarak 18 Kasım 2022 tarihinde 638. son bölümü ile izleyici ile buluşmuştu.

ARKA SOKAKLAR BU HAFTA VAR MI, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN

Cuma akşamı yeni bölümleri yayımlanan dizi bir süre yayın gününde ekranda olmadı. Konu hakkında da dizinin oyuncularından İlker İnanoğlu'ndan açıklama geldi.

Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar bu hafta var mı, yok mu, bitti mi? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.