Arka Sokaklar Sezon Finalinde Sürpriz Var! Komiser Ali Efsane Dönüyor!

Efsane dizi Arka Sokaklar 627. bölümüyle izleyenlerin nefesini kesti. Ancak bir geri dönüş detayı herkesi şaşkına çevirdi. Sezon finaline doğru giden dizide başrolün geri dönüşü Arka Sokaklar izleyicisini çılgına çevirdi. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Cuma akşamları kuşkusuz rakibi olmayan Arka Sokaklar yeni bölümleriyle fırtınalar estirmeye devam ediyor. Bu sezonu da reytinglerin zirvesinde tamamlamak isteyen Arka Sokaklar açık ara bu liderliğini de koruyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle rakiplerini geride bırakmaya devam ediyor. Arka Sokaklar Sezon Finalinde Sürpriz Var! Komiser Ali Efsane Dönüyor!

Sezon finaline doğru emin adımlarla ilerlyen Arka Sokaklar dizisinde ayrılık haberlerine alışkın olan izlelyici için bu kez geri dönüş haberi var. Ve şüphesi bu geri dönüş 16 sezondur devam eden heyecana farklı bir boyut katacak.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan ve Oya Akar gibi tecrübeli oyuncuların başrol oynadığı Arka Sokaklar dizisindeki bir iddia gündem olmuş ve çok konuşulmuştu. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Komiser Ali'nin diziye geri döneceği iddia edilmiş ve herkes heyecanlanmıştı.

Öyle ki Arka Sokaklar izleyicisi Komiser Ali'nin geri dönüşünü adeta zil takarak kutlamıştı. Bu iddia artık netlik kazandı. Gelen son habere göre Arka Sokaklar sezon finelinde Komiser Ali geri dönüyor. Alp Korkmaz Arka Sokaklar 16. sezon finaliyle tekrar kadora dahil oluyor.

Arka Sokaklar Sezon Finalinde Sürpriz Var! Komiser Ali Efsane Dönüyor!

Arka Sokaklar izleyicisinin bir umut Komiser Ali'nin geri dönüşünü beklemesi artık son buluyor. Ancak henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Biz de sezon finali için gün sayan Arka Sokaklar için gelişmeleri sıkı bir şekilde takip ediyoruz.

Önümüzdeki bölümlerde Arka Sokaklar hayranlarını büyük bir sürpriz bekliyor olabilir. Öte yandan Arka Sokaklar yapımcısından ve Komiser Ali rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Alp Korkmaz'dan bir açıklama geldiğinde sizinle paylaşacağız.

Arka Sokaklar Sezon Finalinde Sürpriz Var! Komiser Ali Efsane Dönüyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar alp korkmaz komiser ali geri dönüyor
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.