Arka Sokaklar oyuncu kendisinden 9 yaş büyük aşkıyla barıştı!

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın oğluna hayat veren genç oyuncu Onur Bay, 3 hafta önce ayrılma kararı aldığı sevgilisi Dilara Aksüyek'le barıştı. Aralarındaki yaş farkıyla gündemden düşmeyen çift el ele görüntülendi.

Kanal D ekranlarının yıllardır büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arka Sokaklar'da rol alan ve Hüsnü Çoban karakterinin oğlunu canlandıran Onur Bay, kendisinden 9 yaş büyük oyuncu sevgilisi Dilara Aksüyek ile geçtiğimiz haftalarda ayrılma kararı almıştır. Çiftin ayrılığı ise sadece üç hafta sürdü. Geçtiğimiz ay sosyal medya hesaplarından birbirini takip etmeyin bırakan ikili, önceki gün Cihangir'de el ele görüntülendi.

Oyuncu çift, Etiler'de yemek yedikten sonra Dilara Aksüyek'in Cihangir'deki evine geçti. Barışmayla ilgili sorulara ise, "Her şey yolunda" şeklinde yanıt verdiler.

Arka Sokaklar oyuncu kendisinden 9 yaş büyük aşkıyla barıştı!

Aralarındaki yaş farkının sorun olduğu yönündeki iddialara Bay, "Öyle bir şey yok. Aylardır birlikteydik, yaş farkı gibi bir problemimiz yok" şeklinde yanıt verdi.

Genç oyuncu Onur Bay, "Kıskançlık var mı?" sorusuna ise "Hiç öyle bir şey yok" şeklinde yanıt verdi.

Dilara Aksüyek ile fenomen dizi 'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay , geçtiğimiz kasım ayında Cihangir'de bir mekanda objektiflere takılmıştı. İkilinin keyifli halleri dikkatlerden kaçmamıştı. Dilara Aksüyek, meslektaşı Onur Bay'ı gece boyunca öpücüklere boğmuştu. Tüm bakışları üzerinde toplayan ikilinin aşkı böylece belgelenmişti.

 

Arka Sokaklar oyuncu kendisinden 9 yaş büyük aşkıyla barıştı! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar onur bay Dilara Aksüyek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.