Arka Sokaklar ne zaman sezon finali yapıyor? Arka Sokaklar 16. sezon olacak mı?

Kanal D ekranlarında 15. sezonunu geçiren Cuma akşamları vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar’ın adım adım finale doğru gittiği iddia edildi. Yeni sezonda Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümlerinin olmayacağı kaydedildi. Peki, Arka Sokaklar 16. sezon olacak mı?

Cuma akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan ve belirli bir izleyici kapasitesine sahip olan Arka Sokaklar dizisi 15. sezonu da geride bırakmak üzere. Yayınladığı ilk bölümden itibaren ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar dizisinde pek çok oyuncunun yeri değişmiş ancak başrollerde oynayan Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan vazgeçilmez isimler arasında yer almıştı. Peki, Arka Sokaklar 16. yeni sezon çekilecek mi?

Arka Sokaklar dizisinin 15. sezon finalini Mayıs ayının sonlarında yapması planlanıyor. Son olarak dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik ile Merve Oflaz’ın koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkması yapımcı ekibi oldukça korkuturken bu oyuncuların evlerinde karantina altına alındıkları ve sağlık durumlarından da iyi haberler gelmeye devam ettiği kaydedildi.

Arka Sokaklar ne zaman sezon finali yapıyor? Arka Sokaklar 16. sezon olacak mı?

ARKA SOKAKLAR 15. SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Arka Sokaklar dizisinin 16. sezonun çekimlerine devam edilmesi beklenirken dizinin yeni sezonda yine 2021 Eylül ayının sonu ya da Ekim ayının başında Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanması bekleniyor. Ancak yinede bu sezon Arka Sokaklar dizisinin final yapması yeniden gündemde.

ARKA SOKAKLAR 587. BÖLÜM ÖZETİ

İnsanların araçların önlerini keserek onları dövüp hırsızlık yapan kar maskeli 3 saldırgan ortalığı birbirine katmaktadır. Sonunda hırsızlardan birisi yakalanır. Saldırganların daha sonrasında çocuk olduğu ortaya çıkar. Yakalan Tamer de sorgudadır.

Arka Sokaklar ne zaman sezon finali yapıyor? Arka Sokaklar 16. sezon olacak mı? - Resim : 2

Leyla, Sami ve Tamer, Faça Ferzan için çalışmaktadır. Tamer’in yakalanmasının ardından Ferzan, Leyla ve Sami’yi alıp şehri terk etmeye çalışsa da bütün ekip didik didik onları aramaktadır.

Arka Sokaklar ne zaman sezon finali yapıyor? Arka Sokaklar 16. sezon olacak mı? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Arka Sokaklar 15. sezon finali Arka Sokaklar 16. sezon Arka Sokaklar final
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.