Arka Sokaklar Mesut komiser ayrılıyor mu? Şevket Çoruh diziden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar dizisinde Mesut komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un ayrılık iddiaları izleyenler tarafından yakın takibe alındı. Dizinin yapımcı firması ise Şevket Çoruh hakkında çıkan ayrılık iddiaları sonrasında bir son dakika açıklamasında bulundu.

Kanal D ekranlarında bir fenomen haline gelen Arka Sokaklar dizisinde Mesut komiser şoku yaşanıyor. Sosyal medyada yayılan iddialar sonrasında Mesut karakterinin Arka Sokaklar dizisinden ayrılacağı iddiaları izleyenlerin büyük bir şok yaşamasına neden olurken yapımcı firma Erler Film ise Şevket Çoruh’un geleceği konusunda açıklama yapmak durumunda kaldı. Peki, Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı?

ARKA SOKAKLAR MESUT KOMİSER AYRILIYOR MU?

Erler Film tarafından yapılan açıklama doğrultusunda; "Arka Sokaklar dizisinde sürpriz gelişme!' üst başlığı ile başlayan ve Mesut Komiser karakterini büyük başarıyla canlandıran Şevket Çoruh'un diziden ayrıldığı haberi doğru değildir.” ifadelerine yer verildi.

Arka Sokaklar Mesut komiser ayrılıyor mu? Şevket Çoruh diziden ayrıldı mı?

Yaklaşık16 yıldır ekranların efsaneleşen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar’da bir simge haline gelen Mesut komiserin ayrılık haberlerinin tamamen asılsız ve yalan olduğu belirtildi.

Pandemi döneminde dizi çekimlerine devam edildiğini de hatırlatan Erler Film, zor şartlar altında oyuncuların ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek Türker İnanoğlu gibi bir yöneticinin ekipte bulunmasının büyük bir şans olduğunu da yineledi.

Arka Sokaklar Mesut komiser ayrılıyor mu? Şevket Çoruh diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Şevket Çoruh mesut komiser Arka Sokaklar Mesut
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.