Arka Sokaklar kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı!

Arka Sokaklar 15. sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisi, 15. sezonuyla en uzun soluklu dizi rekorunu da kırdı. Arka Sokaklar'a yeni oyuncular da katıldı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar, 15. sezonuyla ekranlara dönüyor. Eylül sonunda seyirci karşısına çıkacak olan Arka Sokaklar'ın 557’nci bölüm çekimleri de hızla devam ediyor.

Arka Sokaklar kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı!

KADROYA 3 YENİ OYUNCU KATILDI

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna üç yeni isim katıldı.

Gizem Terzi, polis Sinem karakteri ile Perihan Ünlücan avukat Başak karakteri ile Hakan Uygun ise, uluslararası bir çetenin reisi olarak dizide izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar, 15. sezonu ile yakında Kanal D’de.

Arka Sokaklar kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı! - Resim : 2

Arka Sokaklar kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Kanal D film Özgür Ozan Şevket Çoruh
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.