Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? Arka Sokaklar neden yok?

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Arka Sokaklar neden yok sorusunun cevabı her Cuma akşamında merak ediliyor. Başrollerinde birçok ünlü ismin yer aldığı efsane dizi yaklaşık 2 ay kadar süredir yayınlanmıyor. Diziyi yakından takip eden pek çok izleyen ise final mi yaptı söylentilerini yayılıyor.

Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar dizisinden ses soluk çıkmıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen efsane dizi Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümlerinin neden yayınlanmadığı merak ediliyor.

Başrol oyuncularından bazılarının diziden ayrılmasının ardından çekimlere 45 gün kadar ara verildiği duyurulmuştu. Ancak geçen zaman dilimi içerisinde Arka Sokaklar dizisinden net bir haber gelmemesi hayranları oldukça üzdü.

Arka Sokaklar

Arka Sokaklar Neden Yok?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 13 Ocak Cuma akşamında yine yayınlanmayacak. Arka Sokaklar dizisi yerine Cuma akşamında saat 20.00’da Da Vinci Şifresi olacak.

Arka Sokaklar

Arka Sokaklar Final Mi Yaptı, Bitti Mi?

Arka Sokaklar dizisinden son olarak Mesut Komiser rolünü canlandıran Şevket Çoruh’un ayrılmasının ardından final iddiaları dolanmaya başladı. Ancak yapımcı firma Arka Sokaklar finali hakkında henüz net bir açıklamada bulunmadı.

Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? Arka Sokaklar neden yok? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.