Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? 9 Aralık Arka Sokaklar neden yok?

Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar neden yok sorusu izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Yeni bölümleri yayınlanmayan Arka Sokaklar dizisinin final yapacağı söylenmektedir. Peki, Arka Sokaklar 639. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Cuma akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 9 Kasım akşamında var mı sorusunun cevabı merak edilmektedir. Başrollerinde Zafer Ergin’in oynadığı Arka Sokaklar dizisinin akıbeti sorgulanmaktadır.

Arka Sokaklar Neden Yok?

Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar bu hafta cuma günü yeni bölümü ile ekranlara gelmeyecek. 9 Aralık 2022 Kanal D yayın akışında Arka Sokaklar yayın saatinde Örümcek Adam 3 filmi yer alacak.

Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? 9 Aralık Arka Sokaklar neden yok?

Arka Sokaklar 639. Yeni Bölüm Ne Zaman?

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünün önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor.

Arka Sokaklar Final Mi Yaptı?

Reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan Arka Sokaklar dizisinin yakın bir zamanda final yapacağı iddia edilmektedir.

Kadem ve Hülya yolun sonuna gelmişlerdir fakat Kadem’in yeni planları vardır. Geçmişte Hülya’yla bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içindedir. Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yapacaktır.

Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? 9 Aralık Arka Sokaklar neden yok? - Resim : 2

Yoksunluk krizi geçiren Mete, Tahir tarafından zorlu bir seçime maruz bırakılır. Uğur, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Ayşe, şiddet gören ablasına yardım etmek ister ama bu durum Ayşe’nin başına çok büyük işler açacaktır.

Arka Sokaklar final mi yaptı, bitti mi? 9 Aralık Arka Sokaklar neden yok? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.